AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ευρωπαϊκές «μάχες»

Το ευρωπαϊκό της κοστούμι φορά η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς το διήμερο 25-26/10 φιλοξενεί την Τζούνιορ Φαζάνο στο πλαίσιο του 2ου Γύρου του EHF European Cup.

Η ΑΕΚ, που κατέκτησε το τρόπαιο το 2021, θα δώσει και τους δύο αγώνες για την πρόκριση στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον 3ο Γύρο, κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η έδρα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι κατάμεστη, με τον κόσμο της ομάδας να προμηθεύεται τα εισιτήρια (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις δύο αναμετρήσεις μέσα από το AEK A.C. TV.

Ο Φρεντερίκ Μπουζόν δήλωσε στο aek.gr: «Ανυπονούμε για τα παιχνίδια! Είναι το τέλος ενός πρώτου κύκλου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι και δεν ήταν εύκολος για εμάς, όμως η ΑΕΚ είναι εδώ για τα καλά. Ευελπιστούμε να προκριθοούμε και να «κλείσουμε» αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν θετικά, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν παντού και πάντα. Ανυπονούσα πολύ καιρό να δω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα και τις δύο μέρες για να ευχαριστήσουμε μαζί και την διοίκηση που έχει χτίσει μία σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς ανθρώπους. Πάμε ΑΕΚ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *