AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Στο πάθος

Στο πάθος και στο ποια ομάδα θέλει περισσότερο το ματς. Εκεί θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Λάζαρο Ρότα.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ είπε…

Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ:

Ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Ξέρουμε πως είναι τα ντέρμπι. Πάμε για τη νίκη. Ο στόχος μας είναι έτσι κι αλλιώς πάντα η νίκη, δεν πηγαίνουμε ποτέ για κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

Για το πόσο σημαντικό είναι σε αυτή τη χρονική περίοδο το συγκεκριμένο παιχνίδι:

Για εμένα, αλλά και γενικά για όλη την ομάδα εδώ, το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό. Πάντα κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς. Είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποίο βλέπετε ότι γενικώς δεν υπάρχει κάποια σταθερότητα. Αλλά εμείς πάντα προσπαθούμε να κερδίζουμε και να δίνουμε το 100%. Οπότε, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αλλιώς, δεν μπορείς να γίνεις πρωταθλητής.

Για το που κρίνονται τα ντέρμπι:

Στο πάθος, στο ποιος από τους δύο θέλει να κερδίσει περισσότερο. Νομίζω ότι σε αυτά τα δύο κρίνεται κυρίως γιατί συγκέντρωση θα έχουν και οι δύο ομάδες. Αλλά αυτά είναι τα σημεία που κάποια από τις δύο ομάδες θα κάνει τη διαφορά.

Για τη γεμάτη OPAP Arena:

Ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας, είναι δεδομένο αυτό. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Με τη στήριξή του, μας δίνει την ώθηση για να μπορέσουμε να βγάλουμε κι εμείς το 110% από αυτό που έχουμε. Πραγματικά είναι ο δωδέκατος παίκτης μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *