ΟΠΑΔΟΙ

Το μήνυμα των Πειρατών του Ονείρου στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Ισοπεδώστε τους!

✓ ΝΙΚΗΣΤΕ-ΝΙΚΗΣΤΕ-ΝΙΚΗΣΤΕ! Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια, αποδείξτε ότι είστε οι καλύτεροι, οι πρώτοι, αυτοί που πραγματικά αξίζουν να καμαρώνουν στην κορυφή ως αληθινοί ΑΕΤΟΙ!!! Γι’ αυτό λοιπόν μπείτε μέσα και… ισοπεδώστε τους! Και θέλετε και μπορείτε! Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ!!!

✓ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!! Από τον τελευταίο αναπληρωματικό παίκτη μέχρι και τον προπονητή, κι από τον τελευταίο οπαδό στην κερκίδα έως και τον επικεφαλή της ΠΑΕ, όλοι ανεξαιρέτως, οι πάντες, θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να κατακτήσουμε την πολυπόθητη ΝΙΚΗ ενάντια στον πράσινο προαιώνιο! Είμαστε Α.Ε.Κ, είμαστε όλοι στις επάλξεις!!!

✓ Η 11αδα ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!!! Παραθέτουμε τη νικηφόρα 11άδα της Α.Ε.Κ. Ιδού : 1) Ψυχή  2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!

✓ Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ !!! Α Ε.Κ σημαίνει..  πολλά! Και Μνήμες και Ιστορία και Πολιτισμός! Όμως να μην ξεχνάμε ποτέ πως η Α.Ε.Κ θα πρέπει να διακρίνεται και να πρωταγωνιστεί και στο αγωνιστικό επίπεδο. Από την ίδια της τη φύση είναι πλασμένη για να διεκδικεί την κορυφή έναντι των αντιπάλων της. Οι μαύρες εποχές που κάποιοι, κάποτε, μας έλεγαν ότι αν θέλουμε πρωταθλήματα να φορέσουμε κόκκινα ή πράσινα κασκόλ (!!!!!) πέρασαν ανεπιστρεπτί. Πλέον, παλεύουμε περήφανα για την πρωτοκαθεδρία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Α.Ε.Κ λατρεία, κυριαρχία!!!

✓ ΜΟΝΟΝ Α.Ε.Κ ΡΕΕΕ.. “Μία είναι η ΑΕΚ κι ένας ο θεός/ κι ένας είναι ο κίτρινος δικέφαλος αετός/ πυρήνας είναι το γήπεδο που λέγεται ναός/ και όποιος εκεί μέσα μπει δε βγαίνει “ζωντανός”/τρόμος και φόβος όλων είναι η ΑΕΚάρα/ που πάντοτε πρωτοπορεί με τέλεια ομαδάρα/ μία είναι η θεά που τη δοξάζουν όλοι/ Α.Ε.Κ την ονομάζουμε κι’ αυτό το ξέρουν όλοι”!!! (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι).

✓ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ… Αναφερόμαστε στους… “φύλακες”, τους οφείλοντες να έχουν γνώσιν αλλά και πυγμή! Ιθύνοντες της Α.Ε.Κ : τα μάτια σας δεκατέσσερα και όλες τις αισθήσεις σας σε φουλ επαγρύπνηση. Έχετε χρέος και καθήκον να προστατεύσετε τον κόπο και τον ιδρώτα της Ομάδας μας από κάθε επιβουλή, από κάθε πιθανό βρόμικο-ύπουλο-πισώπλατο μαχαίρωμα. Τα λέμε εκ των προτέρων, όβερ!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: Ξεκίνησαν, λένε, κάποιες έρευνες εις βάρος ορισμένων υψηλόβαθμων. Μάλιστα… Από λόγια ακούμε και ΘΑ ακούσουμε πολλά. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το τελικό αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας. Στο “δια ταύτα”: να υπάρξει τιμωρία και όχι τυχόν συγκάλυψη με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης το σημαντικότερο : δεν ακούμε τίποτε νεότερο για τους φονιάδες του Μιχάλη. Αυτοί άραγε τι απέγιναν;;; “Φαντάσματα” είναι;;;  Το αδικοχυμένο αίμα του αδερφού μας κυλάει και ζητάει δικαίωση!!!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓31+… ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ! Ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Αντέχουμε – συνεχίζουμε, προχωράμε…

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ… Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Το αυριανό ματς έχει και έναν επιπλέον – πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ για να επιδιωχθεί η Νίκη. Κι αυτός ο λόγος ακούει σε ένα ιερό όνομα: Μιχάλης Κατσούρης!

* Αδέρφια ενωσίτες, σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα με τα καλά σας λόγια όσον αφορά στα επετειακά μας άρθρα σχετικά με την ιστορική επέτειο της καταστροφής της Σμύρνης, καθώς και το αφιέρωμα στον αλησμόνητο ενωσίτη Στέλιο Καζαντζίδη. Να γνωρίζετε ότι στα γραπτά των “Πειρατών του Ονείρου” θα υπάρχει πάντοτε μια φιλόξενη γωνιά για όσα αξίζει και πρέπει να θυμόμαστε.

* Το νου μας στην έδρα. Π ρ ο σ ο χ ή ! Η Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί το πυρηνικό όπλο της Α.Ε.Κ που η Ομάδα δεν θα πρέπει να στερηθεί ούτε στιγμή!!

* Και καλά τους έπιασε ο καημός τους αλλόθρησκους και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα για τους τραυματισμούς των παιχτών… της Α.Ε.Κ!!! Τόσοοοο πρεμούρα πιααα!!! Ή μήπως προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια κατά τη συνήθη ύπουλη τακτική τους. Ρε ουστ, φαρισαίοι, υποκριτές.

* Ο λαός της Α.Ε.Κ, ο γίγαντας στυλοβάτης της Ομάδας της Προσφυγιάς, που τόσες πικρές βίωσε στο παρελθόν, αξίζει, πλέον, τα καλύτερα! Δώστε του τις χαρές  που δικαιούται!

* Ελεύθερα βουνά χωρίς αιολικά. Με τη σημαία της Α.Ε.Κ να ανεμίζει στις αετίσιες κορφές!

* Μελίνα σε θυμόμαστε, η μνήμη σου δεν θα σβήσει ποτέ από το πειρατικό.

* Στο Μουσείο της Α.Ε.Κ θα παρατηρήσετε και την Οπαδική Εξέδρα με το πανό των “Πειρατών του Ονείρου” να δεσπόζει σε αυτήν. Συγκίνηση και ίσως και μια ένδειξη έμμεσης αναγνώρισης για όσα το Club μας πρόσφερε στον μεγάλο αγώνα για την επιστροφή της Ομάδας στην Ιθάκη της.

* Μιλάνε όλοι, μιλάει και το… “σκαμπό”.

* Τίγρη, ήσουν και θα είσαι ΑΕΚτζής ηγέτης με ψυχή βαθιά, κορυφαίος στην Ιστορία της Α.Ε.Κ. Το έργο σου αποτελεί την καλύτερη μαρτυρία γι’ αυτό. Και η εκτίμησή μας, απέναντί σου, ειλικρινής και διαχρονική.

* Θα υπάρξουν πολλές όμορφες εκπλήξεις στην Πειρατική Εξέδρα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Με ποιότητα και με την ξεχωριστή δική μας “σφραγίδα”.

* Εγκάρδιους χαιρετισμούς στα ενωσίτικα αδέρφια μας από τη Λαμπρινή.

* Τέτοιες μέρες τον Σεπτέμβρη του 1941 ιδρύθηκε το ΕΑΜ που έμελλε να συσπειρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των μαχόμενων ανυπότακτων Ελλήνων κόντρα στην κτηνώδη ναζιφασιστική κατοχή, για την απελευθέρωση από το ζυγό της τυραννίας και την προοπτική μιας νέας Ελλάδας με το λαό της νοικοκύρη και αφέντη στον τόπο του. Τώρα το πώς κυριάρχησαν μετά την απελευθέρωση κάτι μαυραγορίτες, δωσίλογοι και σία, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

* Νο politica: η μεγαλύτερη απάτη που σερβίρει το σύστημα στους οπαδούς για να τους έχει άβουλα πρόβατα μέσα στο μαντρί του.

* 9 γκολ ρούφηξε η σιχαμένη ομάδα των φονιάδων. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη χαρά από αυτήν. Δεν υπήρξε μεγαλύτερη κ…α, τελεία και παύλα.+_

*  Ρίχτε τους όσα περισσότερα γκολ μπορείτε, να τους τελειώσετε μια για πάντα. Για τον Μιχάλη ρεεε!

* “Οι αξιωματικοί οργανώνουν πάρτι στα πλοία. Ο Γάλλος πρόξενος θα ζητήσει συγνώμη, για μία του βραδυπορία σε ένα πάρτι, γιατί η βάρκα του είχε σφηνώσει ανάμεσα στα πτώματα” (Διδώ Σωτηρίου, για τον ρόλο των “συμμάχων” στην καταστροφή της Σμύρνης).

* 3 δεκαετίες+… Πειρατές : κόντρα στο ρεύμα, δίπλα στην Ιδέα. Venceremos αδέρφια!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!!!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *