AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το φιλόδοξο project μαζί με το οικονομικό έπεισαν τον Αντονί Μαρσιάλ να έρθει στην ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος, Ράφικ Τζιμπούρ, Αντώνης Ηλιόπουλος και Φιλίπε Λαμπολέι ήταν οι άνθρωποι – κλειδιά στη μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος επιθετικός είπε “ναι” στην Ένωση όχι μόνο για τα 3.500.000 ευρώ και πλέον που θα βάζει κάθε χρόνο και για τα επόμενα τρία χρόνια στο λογαριασμό του αλλά για το φιλόδοξο project που του παρουσιάστηκε.

Ο άνθρωπος όμως που έκανε για χάρη του Μαρσιάλ τη… βρώμικη δουλειά ήταν ο Λαμπολέι. Ο Γάλλος agent διαχειρίζεται τον μέχρι πρότινος επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τον Ζόρζε Μέντες κι ενώ το καλοκαίρι του ΄13, ο Λαμπολέι είχε ενεργό συμμετοχή στην μεταγραφή του Μαρσιάλ από τη δεύτερη ομάδα της Λυών στη Μονακό.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Λαμπολέι είχε προχωρήσει στις εξής δηλώσεις θέλοντας να βάλει τέλος σε αυτά που ακούγονται για τον πελάτη του και συνάμα φίλο του πως λογαριάζει μόνο το χρήμα. Ήταν η περίοδος όπου η ΑΕΚ του είχε καταθέσει πρόταση μιας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζητούσε το χρόνο 4.500.000 ευρώ.

«Μελετάμε όλες τις προτάσεις. Ο Αντονί έχει φροντίσει να είναι σε φόρμα και έτοιμος για τη νέα του ομάδα. Είναι 28 ετών και παραμένει σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ακούω αναφορές πως είναι άπληστος οικονομικά με τους συλλόγους, ωστόσο αυτό δεν είναι αλήθεια…» τόνισε ο εκπρόσωπος του Μαρσιάλ και πρόσθεσε: «Θέλει ένα φιλόδοξο project για να επιτύχει υψηλούς στόχους. Το οικονομικό είναι σημαντικό για κάθε επαγγελματία παίκτη, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητά του».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *