AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Σάκοτα: Να φτιάξουμε μία σταθερή ομάδα

Ο Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στάθηκε στις βάσεις που θέλει να χτίσει η Ένωση και για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Τα τρία ματς που παίξαμε με τις ομάδες της Euroleague δεν είναι κριτήριο. Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι απ’ αυτές τις αναμετρήσεις. Έχουν περισσότερο ταλέντο, είναι πιο ψηλοί, πιο γρήγοροι. Παίζουν πιο εύκολα σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Είναι κάτι που μπορείς να μάθεις και μέσα απ’ αυτό να βελτιωθείς. Από αυτή την πλευρά, είναι καλό τεστ.

Αν μπορούσα να διαλέξω, δεν θα έπαιζα αυτά τα ματς, γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Λείπει ο Χέιλ και ένας ψηλός, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, προς το παρόν.

Αυτή η μέρα είναι γιορτή. Ένας από τους λόγους που γύρισα ήταν τα 100 χρόνια. Και κάπως πρέπει να κλείσει και η καριέρα μου. Αν πρέπει να γίνει, ας γίνει εδώ. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ξέρουμε τι γίνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και πόσο ξεχωρίζουν οι ομάδες της Euroleague. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε τις βάσεις, να βρούμε καλούς Έλληνες παίκτες, να διαλέξουμε ταλέντα και να έχουμε μία σταθερή ομάδα, η οποία να μην αλλάζει κάθε χρόνο. Ίσως και την επόμενη σεζόν να χρειαστεί κάτι καινούργιο, αλλά όμως τα επόμενα χρόνια να έχουμε λιγότερες αλλαγές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *