AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπάθειες να απαλλαγεί από τα συμβόλαια των Στάνκοβιτς και Πισάρο καταβάλλει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσπαθεί έστω και την ύσταση ώρα να απαλλαγή από τα συμβόλαια των Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο. Δύο παίκτες που έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται αλλά φτάσαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου κι ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα.

Οι περισσότερες αγορές κλείσουν και τα περιθώρια έχουν στενέψει και για τους δύο.

Ο Στάνκοβιτς είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το 2021 με συμβόλαιο 700.000 ευρώ ετησίως. Τότε η Ένωση είχε έρθει σε συμφωνία με την Σάλτσουμπουργκ στην ομάδα αγωνιζόταν ο Αυστριακός τερματοφύλακας. Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει από το 1.500.000 ευρώ, η ΑΕΚ έδινε 800.000 ευρώ και τελικά το deal έκλεισε στα 1.100.000 ευρώ. Ο Στάνκοβιτς πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τους κιτρινόμαυρους αλλά σε κάποιες ήταν πηγή κινδύνου.

Ο Πισάρο από την άλλη ήρθε με μεγάλες βλέψεις την περσινή χρονιά με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα από την Ίντερ Μαϊάμι μιας και η ομάδα των ΗΠΑ είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και ο “Τζόκερ” δεν χωρούσε στο ρόστερ λόγω του salary cap. Έμεινε ελεύθερος και η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτησή του. Ο Μεξικανός υπέγραψε συμβόλαιο (2+1 ετών) με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 1.100.000 ευρώ. Πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις με την ΑΕΚ μετρώντας 725 λεπτά συμμετοχής.

Το όνομά του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες της πατρίδας του. Μεταξύ αυτών οι Χουάρεζ, Πούμας και Τσίβας αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σήμερα και ο Πισάρο να είναι ακόμα στο ρόστερ της ΑΕΚ και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σήμερα λήγουν οι μεταγραφές στην Τουρκία, αύριο στο Μεξικό και την Τετάρτη στο Ισραήλ με τα περιθώρια να στενεύουν για Στάνκοβιτς και Πισάρο αλλά πάνω απ’ όλα για την ΑΕΚ που θα της μείνουν δύο παίκτες αμανάτι.

Να θυμίσουμε ποιες αγορές είναι ακόμη ανοιχτές και πότε τελειώνουν οι μεταγραφές:

Τουρκία 13/9
Σερβία 13/9
Μεξικό 14/9
Αζερμπαϊτζάν 16/9
Ισραήλ 18/9
Μαρόκο 19/9
Τυνησία 20/9
Αίγυπτος 30/9
ΗΑΕ 1/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *