AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πινέδα και Ελίασον σκοράρουν και μοιράζουν ασίστ στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον είναι οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που κάνουν τη διαφορά στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι δυο τους αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού και στο αυριανό παιχνίδι με τους πράσινους με την ευχή να συνεχίσουν την καλή παράδοση.

Το πρώτο γκολ του Πινέδα κόντρα στους «Πράσινους» σημειώθηκε στην 4η αγωνιστική της σεζόν 2022-23, στη Λεωφόρο, το οποίο δεν στάθηκε αρκετό για να έρθει η νίκη, αφού το ματς έληξε με ήττα με 2-1 για την Ένωση. Την ίδια αγωνιστική περίοδο σημείωσε το μοναδικό τέρμα στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας για τη 17η αγωνιστική. Σκόραρε και στη νίκη με 2-1 στη Λεωφόρο τη σεζόν 2023-2024 το νικητήριο τέρμα για την ΑΕΚ που επικράτησε 2-1. Συνολικά λοιπόν ο Πινέδα μετρά τρία γκολ εις βάρος του Παναθηναϊκού

Όσο για τον Ελίασον, πέτυχε δυο γκολ στη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στα περυσινά Play Offs. Ενώ ο Σουηδός εξτρέμ είχε δώσει και την ασίστ για το γκολ με το οποίο άνοιξε ο Βίντα το σκορ, στην ήττα με 2-1 στην Λεωφόρο επίσης για τα περυσινά Play Offs. Με λίγα λόγια ο Ελίασον έχει δυο γκολ και μια ασίστ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *