AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιερό: Τηλεφώνημα για να ενημερώσω όλες τις ομάδες ότι είμαι εδώ και σκοράρω

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε σκόραρε στον Φράνζι Πιερό κατά την παρουσίαση του Αϊτινού στην ΑΕΚ κι εκείνος τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τα έκανε πράξη. Βρήκε δίχτυα στο 22ο λεπτό με τον Βόλο, ανοίγοντας το δρόμο στην Ένωση για να νικήσει. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το γκολ του, την εικόνα του αγώνα αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του αγώνα και τις απουσίες: Είναι σημαντικά όλα τα παιχνίδια, ποσό μάλλον όταν λείπουν παίκτες κλειδιά. Έπρεπε οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε και τα πήγαμε καλά.

Για την απουσία του Λιβάι και ότι ο πρόεδρος του είπε πάρε την μπάλα και σκόραρε: Ο Λιβάι ένιωσε μια ενόχληση. Είναι σημαντικός για την ομάδα αλλά εγώ είμαι χαρούμενος που βοήθησα. Είμαι χαρούμενος σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Για την ανταπόκριση και την αποθέωση του κόσμου: Είναι φανταστικό, ήθελα να βρεθώ εδώ, μπόρεσα και σκόραρε και ήμουν πραγματικά χαρούμενος.

Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός; Είναι ένας τρόπος, ένα τηλεφώνημα για να ενημερώσω όλες τις ομάδες από όπου πέρασα ότι είμαι εδώ και σκοράρω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *