AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην ΑΕΚΑΡΑ ο Μαρσιάλ

Μετά τον χθεσινό πανικό που έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για τον Αντονί Μαρσιάλ, σειρά παίρνουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ποσό πάνω από 3.500.000 ευρώ ετησίως.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα βρεθεί στο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει, να βγάλει τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά και βίντεο που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Φυσικά εκεί θα βρίσκεται ο άνθρωπος που έδωσε πρώτος τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή και δεν είναι άλλως από τον Μάριο Ηλιόπουλο. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά χθες το βράδυ τον Μαρσιάλ σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς και συγκεκριμένα στο Κεφαλάρι όπου γιόρτασε μαζί του τα 58α γενέθλιά του με το μενού να περιλαμβάνει θαλασσινά.

Λογικά αύριο Παρασκευή ο Μαρσιάλ θα μεταβεί στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση στα κιτρινόμαυρα, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του να του ετοιμάζουν ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να αγωνιστεί. Στόχος είναι να μπει στην αποστολή του αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *