AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνά από ιατρικά και ανακοινώνεται ο Πιερό

Ο Φραντζί Πιερό βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα και μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ΑΕΚ.

Ο 29χρονος ταξίδεψε από το Πουέρτο Ρίκο για τη Μαδρίτη και από εκεί με ανταπόκριση για τη χώρα μας. Ένα πολύωρο ταξίδι αφού πρώτα είχε εξασφαλίσει άδεια από την ομοσπονδία της Αϊτής να εξαιρεθεί από το παιχνίδι με τον Άγιο Μαρτίνο για το Κύπελλο Εθνών Concacaf. Στο αεροδρόμιο ήταν ιδιαίτερα χαλαρός, υπέγραψε αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες και στη συνέχεια πήγε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

Σήμερα ο επιθετικός από την Καραϊβική θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ με αποδοχές που πλησιάζουν το 1.000.000 ευρώ ετησίως. Με τη Μακάμπι Χάιφα υπάρχει ήδη πλήρης συμφωνία με ένα ποσό 2.500.000 ευρώ, που με τα μπόνους μπορεί να ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Πιερό θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα μιας και μιλάμε για έναν ενεργό ποδοσφαιριστή.

Σήμερα άλλωστε ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο το Βόλο (20:00). Δεν αποκλείεται ο νεοαποκτηθείς άσος να κάνει ντεμπούτο, καθώς είναι σε άριστη κατάσταση έχοντας λάβει μέρος σε όλη την προετοιμασία της Μακάμπι Χάιφα, με την οποία σε 4 αγώνες είχε προλάβει να μετρήσει 3 γκολ και 2 ασίστ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *