AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλμέιδα περιμένει να μάθει τα νέα για Γκαρσία και Λαμέλα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και το μυαλό όλων στρέφεται στο πως θα έρθει μια ακόμα νίκη την Κυριακή, αυτή τη φορά απέναντι στην Athens Kallithea στη Λεωφόρο.

Ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να μάθει τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την κιτρινόμαυρη ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο, λόγω ξαφνικής ενόχλησης. Σήμερα θα φανεί αν ήταν απλή ενόχληση ή κάτι πιο ανησυχητικό.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Έρικ Λαμέλα, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση την περασμένη εβδομάδα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που υπέστη θλάση β’ βαθμού δεν υπολογίζεται, ενώ αντίθετα θα φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Μόουζες Οντουμπάτζο θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Εξελίξεις αναμένονται και με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος αυτή την εβδομάδα αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, μετά τον τραυματισμό του στην προθέρμανση του πρώτου αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *