AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικολαΐδης: Σφίγγει η καρδιά μου όταν βλέπω τον Πινέδα δεξί μπακ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς της ΑΕΚ.

«Πίεσε ψηλά η Καλλιθέα, δεν άφησε την ΑΕΚ να κυκλοφορήσει την μπάλα», είπε ο Ντέμης και έσπευσε κατευθείαν να μιλήσει για τους τραυματισμούς.

«Αυτό το θέμα με τους τραυματισμούς το ακούω δεξιά και αριστερά. Δεν είναι πρόβλημα, είναι ένα γεγονός που υπάρχει από την πρώτη σεζόν. Αυτός είναι ο 3ος χρόνος. Ναι, είναι πρόβλημα, αλλά δεν το συζητούσαμε επειδή η ΑΕΚ πήρε νταμπλ τον πρώτο χρόνο και πήγαινε καλά. Τώρα δεν πάει καλά και βγαίνει στην επιφάνεια. Φυσικά είναι πρόβλημα», ανέφερε ο Νικολαΐδης.

«Χωρίς να ξέρεις ποδόσφαιρο είσαι σε μία ομάδα και βλέπεις μέσο όρο τραυματισμών της Σίτι, της Λίβερπουλ, της Ρεάλ. Πόσες θλάσεις έχουν τον χρόνο; Εννέα, δέκα, οκτώ… Πόσες έχω εγώ; 32… Αρχίζεις να αναρωτιέσαι γιατί αυτά είναι λεφτά… Και ο οικονομικός διευθυντής να είσαι λες εδώ κάτι δεν πάει καλά. Δεύτερο χρόνο 40-45 δεν ξέρω πόσους; Κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα διορθώνεται», επισήμανε ο Ντέμης.

«Ένας γνωστός μου έλεγε ότι “πήραμε πολλούς παίκτες γι’ αυτόν τον λόγο”. Επειδή τραυματίζονται για να τους αντικαθιστούμε. Του είπα “δεν γίνεται”. Από την άλλη υπάρχει και πρόβλημα γιατί όσο αλλάζεις παίκτες επειδή έχεις καλούς να βάζεις, χάνεται η συνοχή της ομάδας», υπογράμμισε και κατέληξε: «Πρέπει να γνωρίζονται μεταξύ τους. Πρέπει να έχεις παίκτες που παίζουν μεταξύ τους.

Όσο για την διαιτησία Τζήλου στο ματς της Καλλιθέας με την ΑΕΚ ο Ντέμης επισήμανε: «Έχω να πω ότι δεν τα πήγε καλά η διαιτησία. Γιατί από μόνος μου λέω από την διαιτησία; Δεν μου άρεσε η διαιτησία και ο VAR».

Σε ό,τι αφορά στο αμιγώς αγωνιστικό ο Ντέμης αναφέρθηκε στην πίεση ψηλά της Καλλιθέας επισημαίνοντας ότι «δεν άφηνε την ΑΕΚ να παίξει εύκολα, η ΑΕΚ προσπάθησε μόνιμα από δεξιά με τον Ελίασον που ήταν και καλός να βρει με σέντρες τον Πιερό. Νομίζω ότι «κάηκε» ο Πινέδα, όταν βλέπω τον Πινέδα δεξί μπακ η καρδιά μου σφίγγεται».

«Ακόμη και ως δεξί μπακ προσπαθούσε, δεν είναι δεξί μπακ ο άνθρωπος», επισήμανε και πρόσθεσε: «Σαν να τον κάψαμε τον Πινέδα για 80 λεπτά ως δεξί μπακ».

«Η ΑΕΚ δεν βγάζει όσες φάσεις έβγαζε στο παρελθόν», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έχουν ξανακάνει αυτοί οι 11 που έπαιξαν, ματς μαζί…».

Σε ό,τι αφορά τον Πιερό, υπογράμμισε ότι «είναι καλός όταν του πετάς την μπάλα μέσα στην περιοχή».

«Ο Φερνάντες έκανε την διαφορά από την ώρα που μπήκε», ήταν ακόμη ένα σχόλιο του Ντέμη. «Έκανε μεγάλη διαφορά, μπήκε και στους κορυφαίους μέσα σε 20λεπτο. Ελίασον, Φερνάντες και Πινέδα οι κορυφαίοι».

«Η Καλλιθέα θα μπορούσε να πάρει και το ματς, ο Τζάνι ήταν ο καλύτερος του ματς», σημείωσε ο Ντέμης αναφερόμενος στις ευκαιρίες που έκανε την Κυριακή η αντίπαλος της Ένωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *