AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την Original στο πλευρό της η ΑΕΚ Β για το διπλό απέναντι στην Παναχαϊκή

Το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινά σήμερα με την ΑΕΚ Β να ανοίγει το χορό με εκτός έδρας αναμέτρηση στην Πάτρα. Η Ένωση φιλοξενείται από την Παναχαϊκή (17:00) για την 1η αγωνιστική του Β ομίλου και στο πλευρό της θα έχει την Original της πόλης και όχι μόνο.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα μετά από μία καταπληκτική περσινή χρονιά θέλει να επαναλάβει μία παρόμοια πορεία έχοντας ωστόσο μπροστά της δυσκολότερο έργο καθώς το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έχει δυναμώσει αισθητά. Στα φιλικά η ομάδα έδειξε κάποια πολύ καλά στοιχεία ενώ ιδιαιτέρως θετικό είναι πως αρκετοί παίκτες έχουν κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ οπότε είναι σε αρκετά καλά επίπεδα ετοιμότητας.

Όσον αφορά το ρόστερ των κιτρινόμαυρων; Υπάρχουν αποχωρήσεις και αφίξεις. Ο πρωταγωνιστής της περσινής χρονιάς, Μαχαίρας αποχώρησε για την ολλανδική Φίτεσε ενώ άξιου αναφοράς είναι η προσθήκη του Κοντονίκου από τη Λαμία.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η γενική είσοδος από την ΠΑΕ έχει οριστεί στα 20 ευρώ. Ωστόσο, τα παιδιά κάτω των 15 ετών έχουν δωρεάν είσοδο, με απαραίτητη τη συνοδεία γονέα, ενώ μέχρι 18 ετών το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Επίσης να θυμίσουμε ότι θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για ανέργους στα γραφεία της ομάδας (11:00-13:00), απαραίτητη προϋπόθεση η βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ.

Η αποστολή της Παναχαϊκής:

Στην αποστολή για το σημερινό ματς βρίσκονται συνολικά 21 παίκτες. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι Ελευθεριάδης, Πολέττο, Μαδριγάλ και Κωστούλας. Ενώ στα πιτς είναι και οι νεοαποκτηθείς Παπατόλιος και Στογιάνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Πανάγου, Λυμπεράκης, Μπαξεβάνος, Ρόβας, Νίλι, Ζέκοφ, Ζαμόρα, Μασούρας, Καραγιάννης, Πατρινός, Κοζορώνης, Λεσάι, Ντε Τομάς, Τραορέ, Καστεγιάνο, Πετράτος, Σμάλης, Τσάκνης, Παπαηλιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *