AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λανουά: Εκτός περιοχής το μαρκάρισμα του Περέιρα (video)

Το καθιερωμένο βίντεο με τον σχολιασμό των διαιτητικών αποφάσεων από τον Στεφάν Λανουά δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Η πρώτη φάση έρχεται από την αναμέτρηση Athens Kallithea – AEK και αφορά ένα φάουλ του Περέιρα. Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής τονίζει ότι δεν υπάρχει πέναλτι γιατί ο Περέιρα έκανε το μαρκάρισμα στον Μάτιεβιτς εκτός περιοχής.

Χαρακτηριστικά ο Γάλλος ανέφερε: “Σε αυτή την περίπτωση ο VAR θα πρέπει να ελέγξει αν το φάουλ συνέβη εντός ή εκτός της περιοχής του πέναλτι. Ο VAR έλεγξε διαφορετικές κάμερες και βρήκε τη σωστή κάμερα που του επέτρεψε να επιβεβαιώσει ότι η επαφή έγινε εκτός περιοχής του πέναλτι”.

Στην ανάλυση του δεν υπήρχε η φάση με τον Πασαλίδη στην οποία δεν του δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ελίασον αλλά και το μαρκάρισμα του Πήλιου πάνω στον Τζιάνι.

Από κει και πέρα, ο Λανουά στάθηκε σε ένα πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού που δεν καταλόγησε ο διαιτητής στον αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό, ενώ μίλησε και για την φάση που… σήκωσε πολύ συζήτηση και αφορά την περίπτωση του Βαγιαννίδη.

Ακόμα τόνισε ότι ο διαιτητής του αγώνα Βόλος – ΠΑΟΚ, κακώς καταλόγησε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά. Τέλος στάθηκε στο γκολ που σκόραρε ο Τσάλοφ, το οποίο δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *