AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η απάντηση Μιχαλόπουλου σε Αλεξίου για τον υγρό στίβο της ΑΕΚ

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαντάει στον πρόεδρο του σωματείου της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, όσον αφορά τον υγρό Στίβο του συλλόγου.

«Σε απάντηση του από 10-09-2024 δημοσιεύματος- συνέντευξης του Προέδρου του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΚ κ. Αλεξίου στην εφημερίδα «Αθλητική Ώρα» δηλώνω τα ακόλουθα:

Όλοι γνωρίζουν ότι χάριν στις πρωτοβουλίες, εργασία, αφοσίωση και χρήματα των συνεργατών μου και εμού προσωπικά ιδρύθηκε ουσιαστικά το ολοκληρωμένο τμήμα υγρού στίβου της ΑΕΚ. Οι ομάδες πόλο κατέκτησαν την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία για την οποία άνοδο κάθε φίλαθλος της ΑΕΚ δεν μπορεί παρά να είναι υπερήφανος. Στην πρώτη τους χρονιά συμμετείχαν σε τελικούς κυπέλλου Ελλάδος Α1 και Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Τα τμήματα κολύμβησης και καλλιτεχνικής κολύμβησης συμμετείχαν με πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, για πρώτη φορά στην ιστορία της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Προπονητές, αθλητές και προμηθευτές/συνεργάτες από τον χώρο του υγρού στίβου γνωρίζουν τόσο την μοναχική μου προσπάθεια όσο και την αξιοπιστία μου. Με λύπη μου, ο Πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ κος Αλεξίου δηλώνει ότι η ΑΕΚ «δεν κάνει για την Α1 κατηγορία». Για να δικαιολογήσει δε τα αδικαιολόγητα των ευθυνών του εισέρχεται στα όρια της σε βάρος μου συκοφαντίας με ψευδείς ισχυρισμούς περί δήθεν οφειλών «που φόρτωσα στην ΑΕΚ». Περί αυτών θα κληθεί σύντομα να απαντήσει αρμοδίως.

Με εκτίμηση,

Πάνος Μιχαλόπουλος»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *