AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ θέλει τον Φοφανά και του το δείχνει

Η ΑΕΚ θέλει τον Ντατρό Φοφανά στο ρόστερ της και του το δείχνει. Έτσι τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παναγιώτη Κονέ στο Λονδίνο για να κάνει εκ του σύνεγγυς τις διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι. Γι αυτό και όταν οι «Μπλε» τις τελευταίες ώρες κατέστησαν σαφές πως στο τραπέζι της συζήτησης υπάρχει μόνο η πώληση και όχι ο δανεισμός. Παρόλα αυτά η Ένωση δεν έφυγε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σίγυρα το να πείσει κάποιον σαν τον Φοφανά να έρθει στην Ελλάδα χωρίς να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν δεν είναι καθόλου εύκολο. Πόσο μάλλον να του πεις πως θα πρέπει να παίζει σε γήπεδα σαν κι αυτό του Λεβαδειακού που κρίθηκε ακατάλληλο λόγω… σκουληκιού! Κι όμως, η ΑΕΚ κάνει την προσπάθειά της. Δείχνει στον Φοφανά πως τον θέλει και παλεύει με την Τσέλσι να βρει τη “χρυσή φόρμουλα” να τον βάλει στο έμψυχο δυναμικό της.

Σίγουρα το ποσό των 10.000.000 ευρώ δεν είναι εύκολο να το φτάσει  ΑΕΚ. Στόχος είναι να ρίξει την τιμή. Το θετικό είναι πως… παίζει μπάλα μόνη της χωρίς αντίπαλο. Επίσης γνωρίζει πως η Τσέλσι πρέπει να πουλήσει παίκτες.

Μέσα σε όλα τις τελευταίες μέρες ακούστηκε έντονα στην Αγγλία πως το ταξίδι του Κονέ δεν αφορά μόνο τον Φοφανά αλλά κι άλλον παίκτη από το Νησί. Ας το κρατήσουμε κι αυτό. Μήπως ο Φοφανά είναι η βιτρίνα για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με άλλον ποδοσφαιριστή κάτω από τα ραντάρ!