AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών πέραν των Φοφανά και Μαρσιάλ

Την ώρα που οι περιπτώσεις των Φοφανά και Μαρσιάλ παραμένουν μετέωρες, την ίδια στιγμή η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις κι άλλων επιθετικών.

Η Ένωση θέλει να κλείσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου φορ. Δηλαδή πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Βρίσκεται σε επικοινωνία με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κιτρινόμαυρη λίστα και άμεσα αναμένονται εξελίξεις μιας και ο χρόνος πιέζει. Οι επιλογές που ψάχνει είναι υψηλού επιπέδου και αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για την ολοκλήρωση των συμφωνιών όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο τέλος θα υπάρξει deal.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ ταιριάζουν στο προφίλ του επιθετικού που ζητά ο Ματίας Αλμέιδα και θα “κουμπώσουν” στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Τι γίνεται με Φοφανά και Μαρσιάλ

Βέβαια στο κάδρο υπάρχουν και οι γνωστές περιπτώσεις των Φοφανά και Μαρσιάλ. Στην πρώτη περίπτωση τα πάντα είναι ανοιχτά. Η ΑΕΚ έχει κάνει την πρότασή της αλλά ακόμα δεν τα έχει βρει με την Τσέλσι.

Στην περίπτωση του Μαρσιάλ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Γάλλος στράικερ είναι ελεύθερος και όπως καταλαβαίνετε θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να παραμείνει σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει όλο το χρόνο να το σκεφτεί. Άλλωστε η αγορά για τους ελεύθερους κλείνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αμφότερες οι υποθέσεις παραμένουν ανοιχτές, αλλά εξετάζονται κι άλλες λύσεις ώστε η ομάδα να μη μείνει ξεκρέμαστη και να είναι έτοιμη σε κάθε ενδεχόμενο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *