AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξάσφαιρη η Κ17 της ΑΕΚ κόντρα στην Athens Kallithea (photos)

Έβαλε την μπάλα στο χορτάρι και… χάθηκε το τόπι. Ο λόγος για την Κ17 της ΑΕΚ που διέλυσε με 6-1 την Athens Kallithea και έκανε το “2 στα 2” στο πρωτάθλημα Super League K17.

Η ομάδα του Άρη Σχίζα στον αγωνιστικό χώρο “κεντούσε” και ο στενότερος συνεργάτης του Μάριου Ηλιόπουλου και διοικητικός υπεύθυνος των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αντώνης Ηλιόπουλος από την κερκίδα έτριβε τα χέρια του.

Το ματς παρακολούθησε και ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου, Δημήτρης Ναλιτζής και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, Τάσος Τσατάλης.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων που προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, χάρις σε δύο γκολ του Νίκου Τσιόμου (28′ 41′) και του Ίωνα Ποριάζη (44′).

Η νίκη της ΑΕΚ πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά με το γκολ του Γιώργου Δελαπόρτα στο 49′ και στη συνέχεια με δύο τέρματα του Κωνσταντίνου Κωσκολέτου (71′, 78′) πού είχε περάσει ως αλλαγή.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο νίκες και τέρματα 10-1.

ΑΕΚ (Αρης Σχίζας): Δούκας, Δελαπόρτας (62′ Στούμπος) Αλ Νασασίμπι (65′ Κωσκολέτος) Φασφαλής, Σαββίδης (52′ Αρβανιτάκης) Ποριάζης, Γεωργίου, Μαρτόπουλος (52′ Μούρτζινος) Γκολφίνος, Τσόμος (52′ Παπαδημητρίου) Ναλιτζής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *