AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται απόψε στην Αθήνα ο Πιερό

Η ΑΕΚ δεν έχει άλλο χρόνο να ξοδέψει με αποτέλεσμα ο Φραντζί Πιερό να έρχεται απόψει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο 29χρονος είναι ο επιθετικός από την Αϊτή που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, αφού η Ένωση ενεργοποίησε τη συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα και τον 29χρονο επιθετικό από την Αΐτη.

Όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, Ττο κόστος της αγοράς του Πιερό από την ΑΕΚ θα είναι 2.5000.000 ευρώ, που με μπόνους μπορεί να ξεπεράσει και τα 3.000.000 ευρώ. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο (3+1 χρόνια) με 800.000 ευρώ το χρόνο αλλά και μπόνους που μπορούν να τον οδηγήσουν σε επταψήφιο νούμερο. Δηλαδή, ο Πιερό θα αμείβεται με απολαβές υπερδιπλάσιες από αυτές που είχε στο Ισραήλ.

Ο Πιερό απόψε κιόλας αναμένεται να έρθει στην Αθήνα προκειμένου άμεσα να περάσει από ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί. Άνθρωποι της ΑΕΚ θα τον περιμένουν στον αεροδρόμιο και θα τον μεταφέρουν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι.

Η Αϊτή αγωνίζεται απόψε το βράδυ, στις 23:00 με τον Άγιο Μαρτίνο για το Κύπελλο Εθνών Concacaf και εννοείται ότι ο Πιερό είναι βασική επιλογή, αφού έχει ήδη 22 γκολ σε μόλις 31 συμμετοχές. Ωστόσο εξασφάλισε άδεια γιατί δεν θα προλάβαινε να έρθει στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή πετάει από το Πουέρτο Ρίκο μέσω ΗΠΑ με προορισμό την Μαδρίτη και από ‘κει θα έρθει στην Αθήνα. Στη χώρα μας αναμένεται να φτάσει μετά τις 19:00.

Αν τα καταφέρει χρονικά ο 29χρονος φορ δεν αποκλείεται ακόμη και την Τρίτη το απόγευμα να βρεθεί στα Σπάτα, εφόσον το πρωί ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ και τα υπόλοιπα στο γήπεδο που αφορούν τη μεταγραφή, με σκοπό να ‘χει την πρώτη του γνωριμία με τον Ματίας Αλμέιδα και τους νέους του συμπαίκτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *