AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμψυχωτική ομιλία Ηλιόπουλου στους ποδοσφαιριστές: Σε κάθε ματς πρέπει να παίζετε για τη φανέλα και το έμβλημα της ΑΕΚ

Εμψυχωτική ομιλία του Μάριου Ηλιόπουλου χθες στο ξενοδοχείο που διέμεινε η αποστολή της ΑΕΚ πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους τόνισε πως θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουν για τη φανέλα και το έμβλημα.

Ο κ. Ηλιόπουλος έφτασε χθες στο ξενοδοχείο σχεδόν τρεις ώρες πριν τη σέντρα. Κατά την άφιξή του γνώρισε την αποθέωση για τη στήριξή του στην ομάδα. Είχε τετ α τετ συναντήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και μίλησε και για μεταγραφικά θέματα τα οποία μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στη συνέχεια χωρίς να διαταράξει το πρόγραμμα της ομάδας μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήταν μία εμψυχωτική ομιλία για τους ποδοσφαιριστές διότι η ΑΕΚ μετά τη γκέλα με τη Λαμία χρειαζόταν ένα restart. Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδειξε πως παρότι η ΑΕΚ δεν έπαιζε ντέρμπι, αλλά κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν δίπλα στους παίκτες και τους τόνισε πως σε κάθε ματς πρέπει να παίζουν για τη φανέλα και το έμβλημα και πως αυτός ο κόσμος που πήγε χθες στη Λιβαδειά πρέπει να παίρνει μεγάλες χαρές.