AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ελπίζουμε να είναι αστείο ή κάποιο ψέμα! Με νέα ονομασία η ΑΕΚ στη Β Εθνική και έδρα το Μενίδι!

Η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, όμως δημοσίευμα της ιστοσελίδας volleynews αναφέρει πως αυτό θα γίνει με νέα ονομασία. Ας ελπίσουμε να είναι κάποιο αστείο ή ψέμα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του volleynews.gr για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στη Β Εθνική κατηγορία. Πως έγινε αυτό; Με τη δήλωση νέου σωματείου το οποίο δηλώθηκε στα μητρώα της ΕΟΠΕ και εντός της ημέρας θα καταθέσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής της ΕΣΠΑΑΑ.

Ο νέος σύλλογος ονομάζεται AEK Eρασιτεχνική Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος και δεν έχει έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά τις Αχαρνές.

Ακόμα είναι άγνωστο το που θα έχει έδρα ενώ μέχρι την προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να δηλώσει και τους αθλητές που πρέπει να έχει στο δυναμικό της.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δικαιολογεί τη στάση της να μη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Pre League ή ακόμα και της Α2 ανδρών μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες καθώς είναι φανερή η πρόθεση να ενισχυθεί ο νέος σύλλογος και να αδρανοποιηθούν τα χρέη που έχει το Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ. Το όλο εγχείρημα έχει τα ρίσκα του καθώς για αντίστοιχες πρωτοβουλίες που πήραν οι παράγοντες του Ηρακλή η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωμοδότησε πως υπάρχει συνέχεια με το σωματείο που είχε τα χρέη. Αυτά όμως θα μπουν και πάλι στο τραπέζι από τους νομικούς και τους δικαστές όταν θα έρθει η ώρα και τα πάντα είναι ανοικτά.

Επομένως η Α.Ε.Κ. στο ανδρικό βόλεϊ μαζί με τα χρέη του τμήματος μπαίνουν οριστικά στο ψυγείο και πλέον αναφερόμαστε στο νέο σωματείο AEK Eρασιτεχνική Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος που θα κάνει ντεμπούτο στη Β Εθνική με διοργανώτρια την ΕΣΠΑΑΑ.

Εμείς ως AEK24HOURS σας θυμίζουμε την ανακοίνωση που είχε βγάλει το σωματείο Α.Ε.Κ. στις 28 Αυγούστου και η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

Η Διοίκηση της ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό της, αλλά και όλη την φίλαθλη Ελλάδα, ανακοινώνει ότι ξεκινά την πορεία της για την αναγέννηση του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ. Μπορεί πολλοί να προσπάθησαν να το «σβήσουν» από τον χάρτη, όμως δεν το πέτυχαν.

Το τμήμα του Ανδρικού Βόλεϊ της ΑΕΚ θα ξεκινήσει την πορεία του από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με συγκεκριμένο πλάνο και όραμα, ώστε σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστεί. Όπως έγινε στο Χάντμπολ Ανδρών, στο Χάντμπολ Γυναικών, στο Βόλεϊ Γυναικών, στο Ποδόσφαιρο Γυναικών και τόσα άλλα τμήματα που τώρα φέρνουν τίτλους και διακρίσεις στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει ήδη όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, τόσο για να καταθέσει αίτηση συμμετοχής έως τις 06/09, όσο και για να επανδρώσει το ρόστερ της, και με μεταγραφές έως τις 08/09, αλλά και με παιδιά από την Ακαδημία της.

Έδρα του τμήματος θα είναι το γήπεδο «Απόστολος Κόντος» στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τους αγώνες να διεξάγονται κάθε Πέμπτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *