AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι οριστικό: Η ΑΕΚ πούλησε τον Πισάρο στην μεξικάνικη Μασατλάν

Έστω και στο παρά ένα και λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά του Μεξικού ο Ροδόλφο Πισάρο επιστρέφει στην πατρίδα του. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μασατλάν.

Όλο το διάστημα ο Πισάρο μαζί με τον μάνατζέρ του έκαναν προσπάθειες να βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει. Μέσα στο καλοκαίρι είχαν γραφτεί από τους συμπατριώτες του οι Πούμας, Χουάρεζ και Τσίβας αλλά επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έφτασε ποτέ. Πλέον η πώλησή του στη Μασατλάν, το όνομα της οποίας ήρθε ξαφνικά στην επιφάνεια, είναι γεγονός.

“Η ΑΕΚ παραχώρησε με μεταγραφή τον Πισάρο στην μεξικάνικη Mazatlán FC” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ένωση.

Θυμίζουμε πως ο Πισάρο είχε υπογράψει την περσινή σεζόν συμβόλαιο 2+1 με ετήσιες απολαβές μαζί με τα μπόνους 1.100.000 ευρώ. Ένα “αγκάθι” το οποίο ήθελε να… ξεφορτωθεί η ΑΕΚ και τα κατάφερε. Να πούμε πως ο “Τζόκερ” Πισάρο όλο αυτό το διάστημα δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στην Ένωση. Δεν υπολογιζόταν από τον Ματίας Αλμέιδα κάτι μάλιστα που θα δυσκόλευε τη συμμετοχή του τη φετινή σεζόν με τις προσθήκες των Κοϊτά, Λαμέλα και Περέιρα.

Ο Πισάρο ολοκληρώνει τη θητεία του στην ΑΕΚ έχοντας 22 συμμετοχές και 725 αγωνιστικά λεπτά.

Δημοσιεύματα από το Μεξικό ανέφεραν νωρίτερα ότι ο Πισάρο αναμένεται να πετάξει για Μεξικό την ερχόμενη Τρίτη από την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μασατλάν και την επιστροφή στην πατρίδα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *