ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Δηλώσεις Λουτσέσκου και Κυριάκου για ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Λίγη ώρα μετά το τέλος του Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς εξέφρασαν μέσω διαρροής τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Ζαμπάλα, ενώ ο Ραζνάν Λουτσέσκου έκανε ένα προβοκατόρικο σχόλιο συγκρίνοντας το καθαρό πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ατρόμητου με τη φάση του Μουκουντί στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός όσα ανέφερε:

«Ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας!

Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα.

Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας.

Τρεις φορές κλέψαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτο.

Δεν ήταν οκ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία, το χορτάρι δεν ήταν καλό, αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές!»

Ωστόσο η διαρροή του ΠΑΟΚ που είπε ότι ο διαιτητής προσπαθούσε για το Χ και ότι πρέπει να ντρέπεται σε συνδυασμό με την παραπάνω δήλωση του Λουτσέσκου είναι για ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Αλήθεια ο Ζαμπάλας έγραψε ό,τι του είπε ο Κυριάκος σύμφωνα με τον ίδιο τον ΠΑΟΚ;

«Περιμένουμε να ακούσουμε για την ακύρωση του δεύτερου γκολ του Ζίφκοβιτς και για την διακοπή τριών αντεπιθέσεων με ανάποδα φάουλ, χωρίς να περιμένει την εξέλιξή τους και την εξέταση κατόπιν από VAR», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Κυριάκος απευθυνόμενος στον διαιτητή μετά το ματς του ανέφερε: «θα ντραπείς μ´αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο»

Τέλος, υπάρχουν πολλά παράπονα από τον ΠΑΟΚ και για το πέναλτι του Ατρομήτου, καθώς νωρίτερα υπάρχει φάουλ στον Μουργκ στο όριο της περιοχής, με τον Ζαμπαλά να δίνει… πλεονέκτημα!