AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α. Ηλιόπουλος για Super Mario: Ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν σταματά να φέρνει τον έναν παικταρά μετά τον άλλο, έχοντας βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στις φετινές μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. Τελευταία μεταγραφή – ίσως μέχρι την επόμενη – αυτή του Αντονί Μαρσιάλ.

Ο 28χρονος επιθετικός συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα αποφέρει κοντά στα 11.000.000 ευρώ στον παίκτη, με τον πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάνει το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην Ελλάδα για να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.

Κατά την άφιξή του στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” τον περίμεναν για να τον αποθεώσουν χιλιάδες οπαδοί των κιτρινόμαυρων ενώ εκείνος που υποδέχτηκε τον Γάλλο στράικερ στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ήταν ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης.

Ο διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ και ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση του Αντονί Μαρσιάλ, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “sport24” λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μόνο για την ΑΕΚ τίποτα άλλο, μόνο για την ΑΕΚ, τίποτα άλλο. Και συγχαρητήρια στον πρόεδρο που κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *