AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο νίκης που ετοιμάζει ο Αλμέιδα για το ματς με τη Λαμία

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα του ΟΦΗ με 3-0. Θέλει να κάνει το “2 στα 2” και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με νίκη το Σάββατο απέναντι στη Λαμία.

Ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει πλάνο νίκης και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Αυτό που θα του δημιουργεί ευχάριστο… πονοκέφαλο είναι σε κάθε παιχνίδι η μεσαία γραμμή.

Κόντρα στους Κρητικούς ξεκίνησαν οι Κοϊτα, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, αλλά δεν αποκλείεται ο Αργεντινός τεχνικός να μοιράσει τον χρόνο και να χρησιμοποιήσει είτε τους Λαμέλα – Περέιρα που συνεχώς ανεβάζουν ρυθμούς, είτε τους Τσούμπερ – Μάνταλο που με την είσοδο τους κόντρα στον ΟΦΗ, βοήθησαν την ομάδα.

Την ίδια ώρα, Σιμάνσκι και Πινέδα έχουν το προβάδισμα για το κέντρο ενώ για τα πλάγια υπάρχουν οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Στρακόσα κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βίντα, Μουκουντί δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα στο δεξί άκρο και στο αριστερό τον Πήλιο που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 3-0 με γκολ και ασίστ. Καλό θα είναι πάντως σε τέτοια ματς όπως αυτό με τη Λαμία να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μήτογλου.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι Γκαρσία θα πάρει φανέλα βασικού.