ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μίλτος και η ομάδα του “καθάρισαν” σχεδόν όλη τη Διώνη – και συνεχίζουν να το κάνουν

Πολλά σπίτια και οικόπεδα γλύτωσαν από το να γίνουν παρανάλωμα της φωτιάς γιατί οι ιδιοκτήτες τους τα είχαν καθαρίσει. Άλλοι γιατί το κάνουν κάθε χρόνο, και άλλοι με τον φόβο μην φάνε τα μεγάλα πρόστιμα που ισχύουν από φέτος, με την δημιουργία της ειδικής πλατφόρμας.

O Μίλτος με την ομάδα του καθάρισαν ακόμη και τα πιο δύσκολα και πιο δυσπρόσιτα οικόπεδα, και κτήματα ”ζούγκλες”. Και μάλιστα ανέλαβαν να κόψουν δωρεάν τα καμένα δέντρα από τα σπίτια πυρόπληκτων συμπολιτών μας στη Διώνη.

Ο Μίλτος μας είπε σχετικά: ”Τα μελτέμια σιγά – σιγά μάς εγκαταλείπουν, μαζί και οι τεράστιες ανεξέλεγκτες φωτιές που έπληξαν τον δήμο μας. Πρώτη η Διώνη σε καθαρισμούς οικοπέδων στη χώρα, ναι στη χώρα! Ποσοστό 80% και πάνω το κάναμε εμείς και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Συνεχίζουμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αυτό που ξέρουμε καλά, να καθαρίζουμε και να εξωραϊζουμε την ιδιοκτησία σας. Σας υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο έμπειροι και εξειδικευμένοι, με σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον!”

Η ομάδα του Μίλτου αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία με πλήρη εξοπλισμό για την περιποίηση του κήπου σας. Επίσης φτιάχνουν αντιπυρικές ζώνες.

Αγαπούν τη φύση και το περιβάλλον γιατί κατοικούν στη Διώνη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6907646668 Μίλτος

Πηγή: rpn.gr