AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκαρσία δεν ακούει κανέναν και η ΑΕΚ πέρασε με τεσσάρα απ’ την Ανδόρα

Η ΑΕΚ νίκησε την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες με 4-0 στη ρεβάνς της Ανδόρας καταγράφοντας τη μεγαλύτερη εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη της και με συνολικό σκορ 8-3 περνάει στον τρίτο γύρο του Europa Conference League όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Νόα. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου στην Αρμενία.

Σε καλή μέρα ο Λιβάι Γκαρσία που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του Δικεφάλου. Ένα γκολ σημείωσε ο Νόρντιν Άμπραμπατ.

Ο Γκαρσία με προσωπικό γκολ στο 29’, όμορφο πλασέ στο 74’ και ατομική ενέργεια στο 86’, αλλά και ο Άμραμπατ στο 83’ ήταν οι σκόρερ, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έδωσαν αρκετά δικαιώματα στους γηπεδούχους για περίπου 60 λεπτά. Παρουσιάστηκαν νωθροί, με κενά στην άμυνα, πρόβλημα στην κυκλοφορία και επιπόλαιοι σε κάποιες τελικές προσπάθειες, με το αουτσάιντερ να τους απειλεί σε πολλές περιπτώσεις, αλλά τον Στρακόσα να επεμβαίνει όποτε χρειάστηκε.

Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (Ότγκερ Κανάλς): Μουνιόθ, Γκαγέγκο (75’ Σάντσεθ), Φέχερ, Πουέντες, Τόρες (81’ Χέρμαν), Μπουχάρμα (60’ Αντρέου), Μαρτίνεθ (60’ Λόπεθ), Αλόνσο, Μπερλάνγκα, Λόπεθ, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσα, Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί, Χατζισαφί (81’ Ρότα), Γιόνσον (57’ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς (72’ Κοϊτά), Φερνάντες (81’ Άμραμπατ), Γκαρσία.