AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με ανατροπή για την Κ19 της ΑΕΚ (2-1) επί του Λεβαδειακού

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ νίκησε 2-1 την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στον αγώνα για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 Super League 2024-25 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ζαγαρά.

Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Πούλος, η ΑΕΚ κατάφερε να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο και να ανατρέψει την κατάσταση. Η ισοφάριση ήρθε στο 53′ με πέναλτι που κέρδισε ο Λεονάρντο Μούτσα μετά από ατομική προσπάθεια και το οποίο αξιοποίησε ο Τάσος Κοντορουχάς, ενώ στο 58′ ο Χρήστος Παλαιολόγου είχε σουτ στο δοκάρι.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 72′ με εντυπωσιακή εκτέλεση του Αρη Ανδρικόπουλου που έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά και την έφερε στο αριστερό του πόδι για να κάνει το 1-2 με άψογη εκτέλεση.

Ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν, αφού οι δύο πρώτες αγωνιστικές του προγράμματος θα διεξαχθούν αναδρομικά σε εμβόλιμες ημερομηνίες. Ήταν επίσης ο πρώτος επίσημος αγώνας για τον Γάλλο προπονητή της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ Σοφιάν Σερφά και τον ομοεθνή συνεργάτη του Αντριάν Σαλέ.

ΑΕΚ (Σοφιάν Σερφά): Μακρής, Πρέκας, Τσαραμανίδης (84′ Χατζηνικολάου) Βαλκάνης, Ψυρόπουλος, Χριστακόπουλος, Παλαιολόγου, Μούτσα, Ανδρικόπουλος (73′ Ντάνι) Ελέζι (38′ Ράπτης) Κοντορουχάς.