ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μότα: Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, θα είναι ένα δύσκολο ματς

Με τα καλύτερα λόγια και σεβασμό στην ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της Νόα, Ρουί Μότα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι, υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Συνήθως παλεύει για τον τίτλο στην Ελλάδα και έχει παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το αυριανό παιχνίδι για μας είναι το ίδιο όπως το τελευταίο. Σεβόμαστε όλους σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είναι αδύνατο. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει μια καλή ομάδα, αλλά και εμείς διαθέτουμε μια καλή ομάδα και θα δούμε αύριο τι θα συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Στον συναγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ της Νόα επισήμανε: «Στην ομάδα μας θέλουμε να υπάρχει συναγωνισμός και κανείς να μη νιώθει χαλάρωση. Όσο για τον Αϊάς μπορεί να μην έχει σκοράρει ακόμα, αλλά δουλεύει για την ομάδα και μας δίνει αυτό που περιμένουμε από αυτόν. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Γκρεγκόριο κάνει επίσης μια πολύ καλή δουλειά και είμαι χαρούμενος με όλους τους παίκτες. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, τότε οι παίκτες βελτιώνονται».

Για γεγονός ότι δείχνει εμπιστοσύνη σε όλους τους γκολκίπερ που διαθέτει, κατέληξε: «Και οι τρεις τερματοφύλακες μας κάνουν καλή δουλειά, γι’ αυτό ο Πλοστσάντνι έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Του δείχνουμε εμπιστοσύνη, αλλά το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις θέσεις, όπου υπάρχει συναγωνισμός. Όλοι ξέρουν ότι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Όλοι οι παίκτες που έχουμε στη λίστα έχουν αγωνιστεί γιατί τους εμπιστεύομαι όλους. Ξέρω τι μπορεί να μου δώσει ο καθένας τους και οι τερματοφύλακες είναι ακριβώς το ίδιο. Είμαι χαρούμενος και με τους τρεις γκολκίπερ που έχουμε».