AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΜΕ Τουρκίας: Ο Μπουπεντζά απασχολεί την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση αλλά για την ώρα υπάρχει ηρεμία μετά από εντολή Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να κάνει αξιολόγηση του ρόστερ κι έπειτα να προχωρήσει.

Παρόλα αυτά οι Τούρκοι έχουν διαφορετική άποψη. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «tunceliemek gazeteci», ο 28χρονος Γκαμπονέζος σέντερ-φορ, Άαρον Μπουπεντζά (παίζει και στα άκρα) που αγωνίζεται στο ΜLS με την φανέλα της Σινσινάτι, απασχολεί έντονα τις Γκιόζτεπε και Κασίμπασα, αλλά και την ΑΕΚ.

Ο Μπουπεντζά έχει συμβόλαιο με τους Αμερικανούς έως τον Δεκέμβριο του 2025, ωστόσο όπως αναφέρουν οι Τούρκοι είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογό του ακόμη με την μορφή δανεισμού. Ο Αφρικανός στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη μετρά 14 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) με δύο γκολ, συν τρεις στο Champions Cup με 1 γκολ. Ο 28χρονος άσος πήγε πέρσι το καλοκαίρι στο MLS και το Σινσινάτι, όπου μετρά 25 ματς με 8 γκολ.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι 5.000.000 ευρώ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπορντό, Αζαξιό, Τουρ, Φειρένσε, Χατάισπορ, Αλ-Αραμπί και Αλ-Σαμπάμπ.