AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ θα ζητά εισιτήρια σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια!

Μπορεί το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία να είναι στο μυαλό όλων προκειμένου να γίνει το “2 στα 2” και η ΑΕΚ να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας περιμένει με αγωνία να μάθει τι θα γίνει στο πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό την 1η Σεπτεμβρίου και ο κόσμος της περιμένει να μάθει αν θα δώσει δυναμικό παρών. Και το περιμένει να το μάθει από τη γηπεδούχο ομάδα και από την αστυνομία όταν θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS, στόχος και σκοπός της ΑΕΚ είναι να ζητά εισιτήρια σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό θέλει ο Μάριος Ηλιόπουλος. Η ΑΕΚ να μην είναι μόνη πουθενά!!! Αρκεί και ο κόσμος της να δείξει κόσμια συμπεριφορά έτσι ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι για εκδρομές. Έστω και για την ώρα μεμονωμένες και όχι οργανωμένες όπως θέλει η κυβέρνηση.

Χθες η ΠΑΕ Λεβαδειακός κυκλοφόρησε τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για τους φιλοξενούμενους. Μάθαμε πως θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες για το τι ακριβώς θα γίνει με τον κόσμο της ΑΕΚ. Είμαστε λοιπόν σε κατάσταση αναμονής.