AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ πρέπει να πείσει τον επιθετικό που θέλει, ότι δεν θα παίζει Ευρώπη

Πολύς ντόρος έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ – και λογικό – για το θέμα του σέντερ φορ. Ονόματα γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται αλλά τον πολυπόθητο στράικερ που περιμένει τόσο ο Ματίας Αλμέιδα όσο και ο κόσμος δεν τον βλέπουν.

Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν εξεταστεί πάρα πολλές. Άλλοι δεν έπειθαν με τις ικανότητές τους, άλλοι δεν ταίριαζαν στο προφίλ που θέλει ο Αλμέιδα, άλλοι δεν… κολλούσαν στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ και άλλοι απορρίφθηκαν για άλλα θέματα. Σημασία έχει ότι η Ένωση ψάχνει τον κατάλληλο.

Υπάρχουν περιπτώσεις που η ΑΕΚ έχει κοιτάξει από τις αρχές του καλοκαιριού και παραμένουν ανοιχτές. Δηλαδή παίκτες Ιουνίου και Ιουλίου που δεν είχαν ως επιλογή το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει την ποδοσφαιρική στέγη που επιθυμούν!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν στη διακοπή του πρωταθλήματος. Τώρα προέχει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Όμως μην ξεχνάμε πως για να πειστεί ένας φορ υψηλού επιπέδου θα πρέπει να το κάνει με την προοπτική πως η ΑΕΚ φέτος έχει αποχαιρετίσει την Ευρώπη από πολύ νωρίς. Ακόμα ένα εμπόδιο. Πρέπει λοιπόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και ο Ματίας Αλμέιδα που πάνω του έχουν πέσει τα πάντα – διότι ευτυχώς ή δυστυχώς – έτσι λειτουργεί η ομάδα να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.