AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για την πρόκριση στην Ανδόρα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στο «Estadi Nacional», στη ρεβάνς της υπέρ του 4-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια και καλείται αρχικά να υπερασπιστεί το σκορ αλλά και να φύγει με την νίκη από την Ανδόρα.

Το παιχνίδι μετά από ενέργειες και πιέσεις της διοίκησης του Δικεφάλου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 2 στις 19:30.

Με πρόκριση στην επόμενη φάση η Ένωση θα αντιμετωπίζει την Νόα από την Αρμενία, η οποία διέλυσε 7-0 τη Σλιέμα από τη Μάλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ανδόρα με αρκετές απουσίες. Εκτός είναι οι Πινέδα, Ελίασον και Γαλανόπουλος που έχουν προσβληθεί από ίωση. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Οντουμπάτζο, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και οι Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ. Τραυματίας είναι ο Μπρινιόλι.

Στο πλευρό τους οι κιτρινόμαυροι θα έχουν 250 φίλους από το κλαμπ της Original Λονδίνου, από τις γύρω περιοχές αλλά και ταξιδιώτες από την Ελλάδα.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Στην τελευταία προπόνηση ο Ματίας Αλμέιδα δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Μια πιθανή ωστόσο 11άδα για το σημερινό παιχνίδι μπορεί να αποτελείται από τους Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Φερνάντες, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Λιούμπισιτς.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Οντρέι Μπέρκα (Τσεχία)
Α’ Βοηθός: Ματέι Βλτσεκ
Β’ Βοηθός: Λούκας Μαχάκ
4ος διαιτητής: Οντρέι Μπέχαντσες