AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για Ντουά

Δημοσίευμα από τη Γερμανία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την υπόθεση ΑΕΚ – Ντουά.

Σύμφωνα με το Kicker, η Ένωση έχει συμφωνήσει με τον διεθνή Ελβετό επιθετικό και πλέον υπάρχουν επαφές με την Λουντογκόρετς για να τελειώσει το deal. Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτονται και οικονομικοί όροι, καθώς τονίζεται πως το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να πάει στα 5.000.000 ευρώ.

«Έπειτα από αρκετές προσπάθειες των Ελλήνων, φαίνεται πλέον να έχει βρεθεί βάση διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΑΕΚ και της Λουντογκόρετς ενώ από την ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Ντουά», σημειώνει το Kicker που παρακάτω εκτιμά πως το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να κλείσει σε ένα μεσαίο επταψήφιο νούμερο, συν μια σειρά από μπόνους που αναμένεται να υπάρξουν.

Γίνεται γνωστό πως η Νυρεμβέργη, από την οποία είχε μεταπηδήσει ο Ντουά στην Λουντογκόρετς, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20% κάτι που σημαίνει όπως τονίζεται πως από το deal δικαιούται να λάβει ένα ποσό περίπου στο εκατομμύριο. Αυτό σημαίνει με βάση τους υπολογισμούς, πως το συνολικό κόστος αναμένεται να φτάσει τα 5.000.000 για την μεταγραφή του παίκτη στην ΑΕΚ.