AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν θέλουν να το καταλάβουν στο Μεξικό – “Νέα πρόταση της Μοντερέι, νέα άρνηση της ΑΕΚ για Πινέδα”

Ο οργανισμός ΑΕΚ δια στόματος Μάριου Ηλιόπουλου αλλά και Ορμπελίν Πινέδα έχει ξεκαθαρίσει πως ο Μεξικανός χαφ δεν πωλείται. Κι όμως οι συμπατριώτες του επιμένουν να καταθέτουν προτάσεις σύμφωνα με όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν και η Ένωση να τις απορρίπτει.

Σύμφωνα με το Canal 6 Deportes, η Μοντερέι κατέθεσε νέα πρόταση στην ΑΕΚ τη Δευτέρα αλλά η προσφορά απορρίφθηκε κι έτσι εκτιμούν ότι το θέμα έκλεισε πλέον οριστικά. Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ των Μεξικανών, η πρόταση ήταν ελαφρώς βελτιωμένη, γύρω στα 10.000.000 δολάρια, δηλαδή κοντά στα 9.000.000 ευρώ, η οποία πάλι δεν θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των κιτρινόμαυρων. Πλέον η Μοντερέι εγκαταλείπει οριστικά την προσπάθεια για τον Πινέδα και θα αναζητήσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου κάποια άλλη λύση για τη μεσαία της γραμμή.

Τονίζεται ακόμα ότι ο 28χρονος μέσος ήταν θετικός να επιστρέψει στο Μεξικό, ωστόσο θύμισαν την προ ημερών δήλωσή του ότι η ΑΕΚ απέρριψε τις προτάσεις για την πώλησή του και ότι ο ίδιος θα τιμήσει το συμβόλαιό του, ψάχνοντας την αγωνιστική βελτίωση στην Ευρώπη.