ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την Κροατία

Ρουζομπέροκ και Χάιντουκ έμειναν στο 0-0 με τις δύο ομάδες να καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους σε μία εβδομάδα από τώρα στην αναμέτρηση στη Κροατία.

Η ομάδα του Σπλιτ ήταν εκείνη η οποία είχε τις περισσότερες στιγμές στην αναμέτρηση παρόλα αυτά δεν κατάφερε να βρει τη λύση απέναντι στη πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας της Σλοβακίας.

Οι καταστάσεις που δημιούργησε η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν κυρίως από στημένα. Βασικός αγωνίστηκε για 75 λεπτά ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, ενώ Πέρισιτς και Ράκιτιτς ήρθαν ως αλλαγές από τον πάγκο. Η ρεβάνς έχει ορισθεί στις (15/8 22:00).

Θυμίζουμε ξανά πως ο νικητής του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, εφόσον εκείνη είναι σοβαρή και ομάδα μέσα στο γήπεδο απέναντι στη Νόα.

Ρουζομπέροκ (3-4-2-1): Φρούβαλντ, Γκάμπριελ, Μάλι, Μότζις, Γκομόλα, Λάβριντσικ, Λουτεράν (74’ Μούντρι), Μαντλένακ (85’ Κέλεμεν), Χλάντικ (68’ Μπόντα), Ντομόνκος (74’ Σομπότ), Κριέν

Χάιντουκ (4-3-3): Λούσιτς, Μούφι, Ουρέμοβιτς, Πρπίτς, Μέλνιακ, Κάλικ (60’ Τραϊκόφσκι), Κροβίνοβιτς, Πούκστκας (88’ Σιγκούρ), Σανιάνγκ (60’ Πέρισιτς), Σαϊτί (75’ Ντούρντοφ), Λιβάγια (75’ Ράκιτιτς)