ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Νίκη και μόνο νίκη στη Λιβαδειά

✓ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΝΙΚΗ! Την επιτυχία με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διαδέχτηκε το πισωγύρισμα με τη Λαμία -“σκωτσέζικο ντους” θα το χαρακτήριζαν κάποιοι και όχι άδικα. Όπως και να ‘χει, γεγονός είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε χρόνο για περαιτέρω κρίσεις και επικρίσεις καθώς μπροστά μας ξεπροβάλλει ο… Λεβαδειακός. Μια σημαντική εκτός έδρας μάχη όπου δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο απώλειας και κατ’ επέκταση κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από εκείνο που θα μας φέρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Άρα; ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ!

✓ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ. ΑΕΚ είμαστε ρε! Να μην καταδεχτούμε να υποβαθμίσουμε τις υψηλές φιλοδοξίες μας και τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο αθλητικό γίγνεσθαι. Να μην μπούμε στο τριπάκι της μιζέριας και της απογοήτευσης που θέλουν να μας οδηγήσουν εχθροί και άσπονδοι φίλοι.  Ο δικέφαλος αετός πρέπει να πετά πάντα ψηλά!

✓ΑΤΣΑΛΙΝΗ Α.Ε.Κ. Το Πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε. Κι έχει ατέλειωτο, μακρύ δρόμο μπροστά. Οφείλουμε, ως Α.Ε.Κ, να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και χαλύβδινοι σε όλες τις επιμέρους “μάχες” και καθ’ όλη τη διάρκεια του “πολέμου” χωρίς να το βάλουμε κάτω ούτε στιγμή.

✓ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ! Τα περιθώρια στένεψαν. Κάποιες ελλείψεις είναι ορατές ακόμη και στους πιο… ανίδεους. Θα επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά πως η Ομάδα θα πρέπει να ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ σε θέσεις που αντιμετωπίζει προβλήματα. Κι αυτό είναι ένα επιτακτικό καθήκον, Διοίκησης και Προπονητή, που δεν σηκώνει άλλες αναβολές.

✓ ΕΝΑΡΕΤΟΣ… ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! Όποιος έχει μάτια βλέπει, δεν χρειάζονται δα και… “βαριές αναλύσεις” για να διαπιστώσουμε το που το πάει η “αγϊα συμμαχία”. Και ιδίως απέναντι στην Α.Ε.Κ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι φύλακες έχουν όχι μόνο γνώση αλλά και θέληση για την μάχιμη υπεράσπιση του δίκιου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

✓ ΝΙΚΟΛΑ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ: Η μεγαλύτερη ΝΙΚΗ σου στο πέρασμά σου από αυτή τη ζωή ήταν ο καθολικός σεβασμός, η αγάπη και ο θαυμασμός που κέρδισες όχι μόνο από τα ενωσίτικα αδέρφια σου αλλά ακόμη και από τους αντιπάλους! Δεν σου χάρισε κανείς τιποτα, όλα τα κέρδισες με το σπαθί σου και να με τη στάση ζωής σου. Και ήρθε η συγκίνηση να δέσει ΚΑΙ με το τιμητικό πανό των Μαρσεγέζων αδερφών μας στη Μασσαλία. Αξέχαστος, αθάνατος για πάντα!!!

✓ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ: “Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε/Όποιοι και να ‘ναι…/Όσο δυνατοί και να ‘ναι.” (στίχοι του Δώρου Λοΐζου). Αφιερωμένοι σε εσένα αλησμόνητε αδερφέ μας Μιχάλη που άνανδροι φασίστες σού πήραν ύπουλα τη ζωή σου στη Γη που τόσο αγάπησες και υπεράσπισες. Όμως δεν θα πάψουμε ούτε ώρα, ούτε λεπτό, ούτε δευτερόλεπτο, να πολεμάμε για τη δικαίωση της μνήμης σου.Το αίμα κυλάει, δικαίωση ζητάει!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓31ος ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ… Ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Αντέχουμε – συνεχίζουμε, προχωράμε…

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ… Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!

 

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

*Πάντα δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ με πειρατική ψυχή!

*Ναι στην κριτική – όχι στην ανθρωποφαγία. Και ο νοών νοείτω.

*Η Α.Ε.Κ είναι έρμαιο στη βρόμικη προπαγάνδα των αλλοθρήσκων που διαθέτουν… εν αφθονία ποικιλόχρωμα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Εμείς ούτε καν ένα… αμυντικό Ενημέρωσης δεν διαθέτουμε ως Α.Ε.Κ. Ακούνε οι ιθύνοντες;;;

*Νικόλα Ξηροκώστα, είθε η αετίσια ψυχή σου να φτερουγίζει εκεί ψηλά στα αιώνια βουνά που τόσο αγαπούσες. Εκεί κι εμείς θα ρίξουμε λίγο τσίπουρο-σπονδή στη μνήμη σου.

*Τόπος προσκυνήματος η προτομή του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τόπος τιμής, μνήμης, υπόσχεσης…

*Δημοσιογράφοι ελάχιστοι. “Τζουκ μποξ” πολλά.

* Σε λίγες μέρες μια σημαντική επέτειος της Προσφυγιάς…

* Στα 2 Μουσεία χτυπά η καρδιά της Α.Ε.Κ και της Προσφυγιάς. Γήπεδο με Ιστορία, Μνήμες και Διδαχές. Α ρε Τίγραρε…!

*Και στο τάβλι πρωταθλήτρια πρέπει να είναι η Α.Ε.Κ είχε πει κάποιος κάποτε. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

* Λόγω της λεγόμενης κλιματικής αλλαγής διάφορα είδη μετακομίζουν από την Ερυθρά θάλασσα στη Μεσόγειο. Δυο απ’ αυτά είναι  ο… σαρδελόγαβρος και ο… λαγοκέφαλος. Ισχύει, εφόσον τα ‘χουμε δει, και τα δύο, στη βουρκοθάλασσα της σούπερ λίγκα.

*Τάπα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

*Κύριος έφυγε ο Αθανασιάδης, με σεβασμό στην Ομάδα της Προσφυγιάς και τον Κόσμο της. Έχει σημασία να εκτιμάς γιατί έτσι κερδίζεις κι ο ίδιος την εκτίμηση.

*Από παρατρεχάμενους και οσφυοκάμπτες έχουμε πήξει και πλήξει. Χρόνια τώρα…

*Χρόνια πολλά στον ανυπέρβλητο πειρατή-φύλακα του Μυστρά, τον μέγα “Σημαδούρα”. Να σαι καλά ρε παλαίουρα, έχεις χαιρετισμούς από όλη την παρέα.

*Εγκάρδιες εορταστικές ευχές στον Αλέκο από τη Λαμπρινή, έναν γνήσιο ΑΕΚτζή, ιδεολόγο και μαχητή. Πάντα αετίσιος αδερφέ!

*”Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους.” (Άλντους Χάξλεϋ)

*No στο… “no politica”

* “ΑΕΚΑΡΑ μου μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά, το μόνο που δεν άλλαξε να σ’ αγαπώ πιστά!”

*Venceremos Pirates!

*Νικόλα ζεις! Μιχάλη ζεις! Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΠΑΔΩΝ Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”