AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδερφός Μιχάλη Κατσούρη: Το κράτος δεν έχει κάνει την παραμικρή πρόοδο με τους δολοφόνους του αδερφού μου

Ένας χρόνος χωρίς τον Μιχάλη και μια οικογένεια εξακολουθεί να ζει βυθισμένη στο πένθος και την απογοήτευση.

Ένας χρόνος μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη χωρίς την παραμικρή τιμωρία. Ο ετεροθαλής αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη, Γιώργος Ζερβογιώργης, μιλά στην ιστοσελίδα rosa και περιγράφει τα συναισθήματα της οικογένειας του δολοφονημένου φιλάθλου της ΑΕΚ.

«Είμαι βέβαιος πια ότι ζούμε σε ένα κράτος ξέφραγο αμπέλι, ένα κράτος που εδώ και έναν χρόνο δεν έχει κάνει την παραμικρή πρόοδο όσον αφορά τον εντοπισμό και τιμωρία των δολοφόνων του αδερφού μου», δήλωσε. «Η μητέρα μου εξακολουθεί να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση», συμπλήρωσε μεταφέροντας το αίσθημα της πικρίας που πνίγει την οικογένειά του.

Ξεχασμένη αισθάνεται η οικογένεια του Μιχάλη και ο ετεροθαλής αδερφός του δεν κρύβει την απογοήτευσή του λέγοντας «φοβάμαι πως δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη, φοβάμαι πως δεν θα μάθουμε ποτέ τους δολοφόνους του Μιχάλη, φοβάμαι πως δεν θα τιμωρηθούν ποτέ» ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τόσο την αγαπημένη ομάδα του αδερφού του και τους φιλάθλους της που είναι οι μόνοι που στέκονται ένα χρόνο τώρα κοντά στην οικογένεια.