AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραδιά συγκίνησης, μνήμης και ιστορίας για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ (photos)

Μια πραγματικά σπουδαία βραδιά ήταν αυτή της Παρασκευής 19 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, όπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου, η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, διοργάνωσε τη συναυλία «Για σένα τραγουδώ» για τον εορτασμό των 100 χρόνων ιστορίας της ΑΕΚ.

Η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη, φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια και οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Μακεδόνας και Βιολέτα Ίκαρη, αντάμειψαν το κοινό, κάτω από τον έναστρο ουρανό του Αρχαίου Θεάτρου Δίον στην Πιερία. Σχεδόν κατάμεστο το θέατρο, με τους εθελοντές να κάνουν σπουδαία δουλειά και τα μικρά παιδάκια να ανεμίζουν σημαιάκια της ΑΕΚ.

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε φυσικά για τη «Νέα Φιλαδέλφεια», ενώ η μαγευτική βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει με διαφορετικό τρόπο, από τον ύμνο της ΑΕΚ, που τραγούδησε ο άνθρωπος που τον έγραψε στο μακρινό 1965, δηλαδή ο Χρήστος Νικολόπουλος. Από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, το «παρών» έδωσαν, ο αντιπρόεδρος, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο διευθυντής επικοινωνίας, Πάνος Λούπος και το μέλος του Δ.Σ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης. Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, την παράσταση έκλεψε, βίντεο που προβλήθηκε με ευχές «Ενωσιτών» από πολλά μέρη του κόσμου, καθώς και ένα ακόμα αφιερωμένο στους αείμνηστους Μίμη Παπαϊωάννου και Γιώργο Παπαβασιλείου, μα και στους ζωντανούς θρύλους της «Ένωσης», Γιώργο Τρόντζο και Στέλιο Βάσκο. Το δικό του μήνυμα – ευχή, απέστειλε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, το οποίο διάβασε ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Π. Βαρνάβας Λεοντιάδης της Ιεράς Μονής Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος.

Λαμπρή βραδιά για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (ΦΩΤΟ) Λαμπρή βραδιά για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (ΦΩΤΟ) Λαμπρή βραδιά για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (ΦΩΤΟ) Λαμπρή βραδιά για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (ΦΩΤΟ) Λαμπρή βραδιά για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (ΦΩΤΟ) Λαμπρή βραδιά για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (ΦΩΤΟ) Λαμπρή βραδιά για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (ΦΩΤΟ)