AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τρνίκοβα: Να προσφέρω με την εμπειρία μου και να ανεβούμε στην κορυφή

Η Βερόνικα Τρνίκοβα μίλησε στο aek.gr μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, μιλώντας για τα συναισθήματά της για τον ερχομό της στην ΑΕΚ, τους στόχους της και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

– Βερόνικα καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι εδώ;

«Νιώθω υπέροχα. Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για την ΑΕΚ, όλο αυτό το διάστημα. Ανυπομονώ να αρχίσω να γνωρίζω το Σύλλογο και τους ανθρώπους του από κοντά».

– Υπήρξαν κάποια πράγματα που γνώριζες για την ΑΕΚ;

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι γνώριζα κάποια πράγματα για την ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα μεγάλο και ιστορικό κλαμπ, το οποίο τα τελευταία χρόνια διεκδικεί την κορυφή. Έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ τα προηγούμενα χρόνια, οπότε αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε και τώρα».

– Μου δίνεις την καλύτερη πάσα. Ποιοι είναι οι στόχοι σου, ερχόμενη στην ΑΕΚ;

«Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω με τα 13 χρόνια εμπειρίας που έχω την ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι, το τέλος της σεζόν να μας βρει στην κορυφή του βάθρου. Φυσικά, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά από πολλούς παράγοντες».

– Ο κόσμος της ΑΕΚ στέκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας;

«Τους χαιρετώ όλους με αγάπη και ανυπομονώ να μοιραστούμε πολλές εμπειρίες. Είμαι πεπεισμένη ότι θα σταθούν στο πλευρό μας και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές και στο τέλος θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».