AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πιο… ζόρικο τεστ!

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα (15:00, Cosmote Sport 1) το τρίτο φιλικό προετοιμασίας. Αντίπαλός της η Κλαμπ Μπριζ στο πιο… ζόρικο τεστ μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου και θα είναι διάρκειας 120 λεπτών, χωρισμένο σε τρία ημίχρονα: 45, 30 και 45 λεπτά.

Φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του και χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν τόσο ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι όσο και ο Νόρντιν Άμραμπατ, που ενσωματώθηκαν τελευταίοι. Άλλωστε και οι δυο συμμετείχαν κανονικά στην άσκηση δοκιμής και τακτικής της Παρασκευής όπου ο Πελάδο φανέρωσε τα πλάνα του. Έχοντας τους Μήτογλου-Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Γιόνσον-Γαλανόπουλο στα χαφ, τον Ζίνι στο αριστερό φτερό της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Ελίασον στο δεξί και τον Μάνταλο πίσω από Λιβάι Γκαρσία.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Τσιλούλης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ μένει να δούμε την κατάσταση του Πάολο Φερνάντες και το εάν χρησιμοποιηθεί, έχοντας χάσει τις δύο τελευταίες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων που έχει αποκομίσει από το τελευταίο φιλικό με την Μπέρσχοτ.

Από εκεί και πέρα μια δεύτερη ενδεκάδα που δοκίμασε ο Ματίας Αλμέιδα αποτελούνταν από τους: Χρυσόπουλο-Κοσίδη στόπερ, Ραντόνια δεξιά, Πήλιο αριστερά, Φοφανά-Ρουκουνάκη στα χαφ, Κατσικα δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή, Άμραμπατ αριστερά και Λιούμπισιτς πίσω από τον Θεοδωρίδη. Μπρινιόλι, Θεοχάρης και Αγγελόπουλος αναμένεται να μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής κάτω απο τα δοκάρια.