AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στην ΑΕΚ η Μαλαματένια Παπαδημητρίου

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Η 20χρονη αθλήτρια εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ.

Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου αποτελεί το κορυφαίο ταλέντο της ελληνικής και ευρωπαϊκής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Έχει αναδειχθεί 10 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, με τελευταία αυτή της Κ21! Μεταξύ άλλων, το παλμαρέ της κοσμούν το χάλκινο μετάλλιο στο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2024, το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Διπλό 2023, το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Μικτό 2023 και διασυλλογικά Πρωταθλήματα στην Α1. Παράλληλα, μετρά ήδη δύο συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21, σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι με διαφορά η κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία της και εκ των κορυφαίων σε όλες τις κατηγορίες, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω για την ΑΕΚ. Η οικογένεια της ΑΕΚ με έχει υποδεχτεί από την πρώτη στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της για αυτό και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να προσφέρω στη νέα μου ομάδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *