ΣΚΕΨΕΙΣ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος απλά… χαϊδεύει το γκάζι

Ο Μάριος Ματσάνκος γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ και το πως το κλίμα άλλαξε άρδην στις τάξεις των κιτρινόμαυρων οπαδών.

Δεν είχε αναλάβει καλά καλά ο Μάριος Ηλιόπουλος και άκουγε το ανάθεμα των οπαδών της ΑΕΚ. “Και τώρα τι θα κάνει αυτός; Θα κάνει μεταγραφές; Ποιους θα φέρει; Ακόμα να πάρουμε παίκτες;”, ακουγόταν έντονα την πρώτη εβδομάδα (ναι καλά διαβάζετε) ανάληψης των καθηκόντων του Super Mario. Και όλα αυτά στα μέσα Ιουνίου παρακαλώ… Το κλίμα ήταν αρνητικό. Ο κόσμος δεν πίστευε. Ο κόσμος περίμενε να ακούσει τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Αλλά και πάλι όταν τον άκουσε δεν πίστευε… Τον θεωρούσε ότι ρίχνει στάχτη στα μάτια. Και μέσα σε όλα να έχει και τα αλλόθρησκα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Το κλίμα άλλαξε. Στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία. Δεν είναι τα 40άρια που μας έχουν πιάσει καταμεσούσης καλοκαιριού, αλλά η όρεξη, η κάψα, η τρέλα του Μάριου Ηλιόπουλου να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη. Και όχι μόνο το έχει βάλει για να φέρει παικταράδες, αλλά δεν λέει να το βγάλει. Θα μας κακομάθει…

Τσιλούλης και Μπρινιόλι ήταν δύο μεταγραφές του προηγούμενου ιδιοκτήτη, Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως και η ανανέωση του Άμραμπατ. Σε αυτές προσθέστε και τον Οντουμπάτζιο ο οποίος φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο. Στρακόσα, Περέιρα, Κοϊτά και προσεχώς Λαμέλα είναι οι μεταγραφές του Μάριου Ηλιόπουλου και δεν σταματάμε εδώ. Κάτι μου λέει πως ακόμα πιο ηχηρές μεταγραφές θα γίνουν στην επίθεση.

Η αναζήτηση παικτών συνεχίζεται. Το ρόστερ φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών για την αμυντική της γραμμή διότι μέχρι στιγμής κινείται μεσοεπιθετικά. Τα κενά κλείνουν, η ομάδα θέλει να φτιάξει δύο σοβαρές και ισάξιες 11άδες που να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μπορεί το μήνυμα του Super Mario να ήταν ξεκάθαρο για να δέσουμε ζώνες, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Ο Μάριος Ηλιόπουλος απλά… χαϊδεύει το γκάζι. Όταν το πατήσει πραγματικά τότε θα έρθει η εκτόξευση. Και πιστέψτε με αυτή δεν αργεί!

Υ.Γ. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ. Ο κόσμος δεν θα τον ξεχάσει. Κι αυτό διότι είναι ένας από εμάς.