AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάρκους Ακούνια ακολουθεί την ΑΕΚ στα social media κι αυτό άναψε… φωτιές! (video)

Παίκτης υψηλού επιπέδου ο Μάρκος Ακούνια ακολουθεί πλέον την ΑΕΚ στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram μετά την έλευση του Έρικ Λαμέλα.

Την ίδια στιγμή η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανολογείται πως θα απαντήσει ο Γιαννούλης. Μπορεί να τον δούμε να φορέσει και τα κιτρινόμαυρα. Μπορεί και όχι. Όλα αυτά άναψαν… φωτιές για τον Ακούνια για την ΑΕΚ.

Ο Ακούνια πωλείται από τη Σεβίλλη, ενώ αρκετοί φίλοι του μαζεύτηκαν στους κιτρινόμαυρους. Λαμέλα, Περέιρα, Αλμέιδα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Στα 33 του, ο αριστερός μπακ της εθνικής Αργεντινής. Μπαρουτοκαπνισμένος όσο λίγοι. Έκανε 26 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πήγε το Σεπτέμβριο του 2020 με 11,5 εκατομμύρια από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Σεβίλλη. Τρία χρόνια πριν η Σπόρτινγκ είχε δώσει κοντά στα 10 εκατομμύρια να τον πάρει από τη Ράσινγκ Κλουμπ. Διεθνής με την εθνική Αργεντινής 59 φορές. Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2022, με δύο Κόπα Αμέρικα στη συλλογή του το 2021 και πριν λίγες ημέρες στις ΗΠΑ.