AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Μάντιτς: Θέλω να είμαι χαρούμενη και να απολαμβάνω το χάντμπολ μαζί με τους φιλάθλους

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μίνα Μάντιτς, μιλάει αποκλειστικά στο aek.gr, για το νέο της «κιτρινόμαυρο» ξεκίνημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Μίνα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Πως νιώθεις;

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να χαιρετήσω όλους τους οπαδούς του χάντμπολ στο κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη γιατί θα ενταχθώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, κάτι που μου δίνει την εντύπωση ότι αυτή θα είναι μια πολύ γεμάτη και επιτυχημένη χρονιά για όλους μας. Και φυσικά είναι ένας σύλλογος που έχει μια πολύ επιτυχημένη ιστορία. Είναι χαρά μου που θα είμαι μαζί σας. Και ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου…».

-Ποιους στόχους θέτεις για τη νέα σεζόν;

«Θέλω να συνεισφέρω στην ομάδα. Να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας . Θέλω να είμαι χαρούμενη και να απολαμβάνω το χάντμπολ μαζί με την ομάδα και τους φιλάθλους».

-Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ;

«Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και ανθρώπους που είναι επαγγελματίες. Ανυπομονώ ιδιαίτερα για τον πρώτο επίσημο αγώνα, γιατί γνωρίζω ότι οι οπαδοί του συλλόγου είναι απίστευτοι και φυσικά υποστηρίζουν την ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».