AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Καλή εικόνα στην Α’ Φάση

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης της ΑΕΚ εκάνε μια πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση εν όψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων της που θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα και στο ΟΑΚΑ αντίστοιχα. Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν 5 μετάλλια στην Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος:
Απόστολος Παλαμιδάς: ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο, ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο, χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο.
Εμμανουέλα Θεοδωράτου: ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο.
Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου: χαλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο.

Γεωργία Κωνσταντίνου, Ευαγγελία-Ευδοξία Παπαδοπούλου, Άννα Διαγγελάκη, Κωνσταντίνος Κατσιφής, Χρυσούλα Φουντή, Λαμπρινή Φουντή και Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος έκαναν ατομικά ρεκόρ και πλασαρίστηκαν σε οχταδες στα αγωνίσματα τους.

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας και υπεύθυνος του τμήματος κολύμβησης, Δημήτρης Χασιώτης, δήλωσε: «Τα παιδιά κολύμπησαν στα ρεκόρ τους κάτι που μας δίνει δύναμη και ψυχολογία για τους αγώνες που προετοιμαζόμαστε ολόκληρη την χρονιά. Έχει γίνει σκληρη προσπάθεια από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα και οι κολυμβητές μας ανταποκρίθηκαν στις προπονήσεις και ανταμείφθηκαν έως τώρα. Δεν είναι τυχαίο που το 80% από το σύνολο των παιδιών που έχουμε στην αγωνιστική ομάδα, έχει πάρει πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα τους, καθ’ όλη τη χρονιά, και μένει ακόμη ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί μια επιτυχημένη χρονιά για εμάς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *