AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο ατζέντης του Μίλσον προτιμά την ΑΕΚ

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Φελίσιο Μίλσον εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα, Τρίτη, τα ΜΜΕ του Ισραήλ δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση κάνοντας λόγο για επιθυμία του ατζέντη του παίκτη να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Η πώληση του Φελίσιο Μίλσον είναι αναπόφευκτη για τη Μακάμπι», όπως αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Ο Ανγκολέζος εξτρέμ απέχει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που γίνεται στην Πολωνία και προπονείται μόνος του στην Πορτογαλία. Ο 25χρονος άσος «πατώντας» πάνω στην εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα πιέζει για να πάρει μεταγραφή και η ΑΕΚ είναι στο… κόλπο.

«Ο παίκτης έχει μεγάλες προτάσεις, από την ΑΕΚ, την Αλ Αΐν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές που όμως δεν έχει μετουσιωθεί σε προσφορές στη Μακάμπι. Ο ατζέντης του προτιμά να πάει στην ΑΕΚ, αλλά η προσφορά των Ελλήνων δεν πλησιάζει καν στο ποσό που θέλει η ομάδα», αναφέρει η ιστοσελίδα One.co.il.

«Φημολογείται πως ο Μίλσον μπορεί να επικοινωνήσει με την FIFA και ουσιαστικά να ζητήσει την αποδέσμευσή του λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Όμως ο παίκτης επέστρεψε στο Ισραήλ όταν ο πόλεμος ήταν σε μεγαλύτερη ένταση και έκτοτε δεν έχει επιδεινωθεί η κατάσταση. Προφανώς η επιθυμία του να φύγει έχει να κάνει με τα χρήματα που του προσφέρουν και τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου», προσθέτει.

Θυμίζουμε πως ο Μίλσον έχει συμβόλαιο ως το 2027 όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ. Φέτος είχε φέτος 40 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *