AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλιόπουλος: Μας αρέσει να μπαίνουμε στην αρένα μας, να πολεμάμε (video)

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος μετά το τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League μίλησε για την ομάδα του, το γήπεδο, τον κόσμο, τις μεταγραφές αλλά και τον στόχο που είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Προσπαθούμε να κάνουμε μεταγραφές που θα μας φέρουν μία ομάδα που θα φθάσει ψηλά όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό είναι το όνειρο και ο στόχος με σταθερά βήματα με αυτόν τον απίστευτο προπονητή και τους απίστευτους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πράγματι είναι συναρπαστικό όλο αυτό το περιβάλλον. Βλέπω ότι υπάρχει και καλό αποτέλεσμα στους πρώτους αγώνες γιατί υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Νομίζω ότι είναι μία καλή κλήρωση.

Οι στόχοι δεν μπορεί να είναι άλλοι από το να είναι συνέχεια πρωταγωνίστρια. Κανένας δεν μπορεί να πει μεγάλη κουβέντα ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι μία διαδικασία η οποία είναι πολλοί παράγοντες. Ένα είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστεί από δω και πέρα σε κάθε πρωτάθλημα.

Ανυπομονώ για το πρώτο επίσημο ματς. Εκτός του ότι έχουμε το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, την αρένα μας. Η αρένα είναι και χαρακτηριστικό της διαδικασίας μας. Μας αρέσει να μπαίνουμε στην αρένα, να πολεμάμε. Εκτός από ένα φανταστικό γήπεδο, έχουμε και φανταστικό κόσμο που είναι μοναδικός στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ έχει μία πολιτιστική ιστορία, καμία άλλη δεν έχει την ιστορία της».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ακούσετε όλα όσα είπε ο κ. Ηλιόπουλος.