AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπρέντφορντ αποχαιρέτησε στον Θωμά Στρακόσα

Ο Θωμάς Στρακόσα αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Ο διεθνής Αλβανός πορτιέρο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια με τους κιτρινόμαυρους. Η Μπρέντφορντ στην οποία ανήκε τον αποχαιρέτησε.

Ο αγγλικός σύλλογος μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Φιλ Τζιλς αποχαιρέτισε τον 29χρονο τερματοφύλακα και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μπρέντφορντ.

«Εκ μέρους όλων στη Μπρέντφορντ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θωμά για τις δύο σεζόν που ήταν μαζί μας.

Όπως κάθε καλός παίκτης, θα ήθελε να αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια. Το να είσαι αναπληρωματικός τερματοφύλακας σε τακτική βάση, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους στο ποδόσφαιρο. Το αναγνωρίζουμε και ως εκ τούτου χαιρόμαστε που ο Θωμάς φεύγει τώρα, έτσι ώστε να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει με την ΑΕΚ.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του σύλλογο και θα είναι πάντα ένας ευπρόσδεκτος επισκέπτης στο Μπρέντφορντ στο μέλλον».

Κλείνοντας στην ανακοίνωση της η Μπρέντφορντ, αναφέρεται τόσο στην παρουσία του Θωμά Στρακόσα στα γήπεδα της Γερμανίας, ως βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Αλβανίας, όσο και στην παρουσία του πατέρα στην Ελλάδα.