AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ της νέας εποχής ξεκινά το ευρωπαϊκό της ταξίδι!

Τα κεφάλια μέσα! Η ΑΕΚ της νέας εποχής, η ΑΕΚ του μέλλοντος ξεκινά απόψε (21:00, Cosmote Sport 1) το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Πρώτος αντίπαλος η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και στόχος δεν είναι απλά η νίκη αλλά και η διαφορά τερμάτων για να τελειώσει η πρόκριση από το πρώτο ματς.

Στόχος άλλωστε του Δικεφάλου είναι να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης και για το καταφέρει πρέπει να ξεπεράσει τρία εμπόδια. Να αποκλείσει τρεις ομάδες. Το πρώτο εμπόδιο είναι η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες κι έπειτα ακόμα δύο ομάδες.

Η Ένωση έχει ενισχυθεί αρκετά στη μεσοεπιθετική της γραμμή και πλέον πέραν της απόκτησης επιθετικού καλείται να βρει έναν αριστερό μπακ κι έναν στόπερ επιπέδου Βίντα προκειμένου να κλείσει όλες τις… τρύπες.

Η λίστα που δόθηκε στην ΟΥΕΦΑ το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε τους Λαμέλα, Οντουμπάτζο που ανακοινώθηκαν το Σαββατοκύριακο, αλλά και τον Περέιρα ο οποίος δεν ήταν στο 100%. Εκτός έμειναν και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Τσιλούλης, αλλά και ο Τσούμπερ που επέστρεψε στις προπονήσεις την Κυριακή.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα; Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα προβεί σε “τρελές” αλλαγές. Θα πορευτεί στα σίγουρα. Δηλαδή με παίκτες που γνωρίζει και είναι από τον περσινό κορμό. Η μοναδική αλλαγή έχει να κάνει κάτω από τα δοκάρια με τους Στρακόσα και Μπρινιόλι να διεκδικούν τη θέση. Ποιος θα την πάρει θα το ξέρουμε το βράδυ. Από κει κει πέρα, στο κέντρο της άμυνας φαίνεται πως θα βρίσκονται οι Βίντα – Κάλενς, με τον Ρότα στα δεξιά και τον Χατζισαφί στα αριστερά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχει το σενάριο να δούμε Σιμάνσκι – Γιόνσον, ή να παίξει ένας από τους δυο εξάρι και να έχει κοντά του τον Πινέδα. Μπροστά ο Ελίασον θα είναι δεξιά, ο Γκατσίνοβιτς διεκδικεί θέση αριστερά μαζί με τον Κοϊτά και ο Λιούμπισιτς θα είναι κοντά στον φουνταριστό Λιβάι Γκαρσία.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Λόταρ Ντοντ (Βέλγιο)

Βοηθοί: Ρομέν Ντεβιλέ (Βέλγιο), Νίκο Κλάες (Βέλγιο)

4ος Βοηθός: Μπερτ Πουτ (Βέλγιο)